Apple Valley Orchard & RV Park Kelowna, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Apple Valley Orchard & RV Park
1980 Union Road
V1V 2E8 Kelowna
Canada

GPS-locatie:
49.9274162, -119.4324914

Telefoonnummer:
+1-866-763-9740 / +1-250-763-9840

Website:
applevalleyrv.ca/

E-mailadres:
applevalleyrv@yahoo.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (16)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 16
Kosten per nacht: $ 75 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 23-07-2023 door

Mooie camping op een heuvel aan de rand van Kelowna. Superaardige camping eigenaren. Kon gratis hun elektrische fiets lenen om naar winkelcentrum vlakbij te fietsen om een koud drankje te halen. We hadden namelijk niet in de gaten dat je een biertje of wijntje alleen in aparte ‘liquor stores’ kunt kopen en niet bij de supermarkt. Geweldige fietstocht over oude spoorlijn gedaan. En met de bus op en en neer naar het centrum van Kelowna.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 16-05-2023 door

Deze camping is volledig in de zon met zeer kale rechte plekken maar wel redelijk dichtbij Kelowna. Er gaat op 500 meter afstand een bus die prima te doen is. Ligt aan een drukke weg wat je goed hoort. Het sanitair is gewoon slecht: slechts 1 van de maar 2 was in gebruik en dat is dan een ruimte met toilet en douche ineen. Met als gevolg rustig een wachttijd van 30 minuten en geen excuses voor de situatie. Wij hebben fietsen gehuurd die de eigenaar geregeld heeft maar is geen aanrader; je moet langs een enorm drukke weg naar het centrum fietsen en voor een gezin met jonge kinderen zeker niet te doen maar ook al ben je met zijn 2-en, doe het niet. Huur dan in het centrum ergens een fiets en ga lekker langs de rivier rijden. Wij vonden dit echt een tegenvaller en zien totaal geen pluspunten bij deze camping.

Bezocht op 06-09-2022 door

Gerund door een nederlander. 19 officiële plekken (full hooked up) maar 3 extra plekken waar ze geen vergunning voor hebben. Wij hebben "illegaal" gestaan. Perfecte wifi op de plek. schoon sanitair (2 stuks).

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 30-07-2022 door

Open Full Hookup plekken, voorzieningen aanwezig, toilet, douche, wasmachine, droger maar allemaal oud en aan vervanging/opwaardering toe. Ligt een stuk buiten de stad. Stopt OV (bus) vlakbij. Met de camper kan je in de stad parkeren, maar is (op zondagen na) betaald parkeren. Het meer aan de rand van de stad is heerlijk verkoelend en mooi. De fietstocht door de Myra canyon is heel leuk, ook voor kinderen. Je wordt bij je camping opgehaald. ‘s Nachts is er veel lawaai vanaf de naastgelegen weg en kruising. De beheerders zijn een vriendelijk Nederlands stel die de camping aan het opknappen zijn. Zij kunnen veel vertellen en tips geven over wat er in de omgeving en op je route te doen is.

Bezocht op 09-10-2021 door

Niet echt geweldig, ze waren onze boeking kwijt. Niemand van de camping was aanwezig, mochten er wel gewoon staan. Faciliteiten vielen ook erg tegen. Ik denk dat het in de zomer een leuke plek is om te verblijven maar voor ons een tegenvaller.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 27-09-2019 door

Kleine camping met 10 plaatsen omringt door boomgaarden. Rustig gelegen. Schone douches en wc. Er is een wasmachine en droger. Full service en goede wifi. Erg vriendelijke ontvangst.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 05-06-2019 door

Kleine camping met 10 pull through full hook up plaatsen. Schoon sanitair. Mooi uitzicht op de omliggende wijnvelden en naast een destilleerderij (wodka en vanaf volgend jaar ook brandy). Slechts ca. 15 km vanaf Myra, vanwaar je een stuk over de Kettle Valley spoor kunt fietsen. Zeer vriendelijke eigenaar die de camping vorig jaar heeft over genomen. Bijzonder rustig gelegen, geen fire pits.

Kosten per nacht: $51.5

Bezocht op 27-05-2019 door

Heel vriendelijk ontvangst: de eigenaar kwam met een lijst van bezienswaardigheden en tips op weg naar de volgende camping en verder. Camping zelf stelde niet veel voor: geen schaduw en kleine plaatsen. Douche en wc schoon. In de omgeving van de campground weinig te beleven, maar prima doorrij camping. Prijs-kwaliteit verhouding beetje scheef: veel geld voor weinig comfort.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 13-08-2018 door

Nette camping met ruime RV plekken. Vriendelijke eigenaren die graag tips geven over de omgeving. Sanitaire voorzieningen zijn ruim en schoon.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 10-08-2018 door

Basis camping en standplaatsen. wel full hook up. Goed sanitair en ruime douches. Wasautomaten en drogers aanwezig. Makkelijke busverbinding, 200 meter van de camping, naar Kelowna. Bezoek centrum Kelowna is de moeite waard. 1 nacht hier is voldoende. Incl Wifi.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 09-08-2018 door

Een dure camping voor wat je krijgt. We hadden een full hooked up plaats, maar verder zijn er weinig voorzieningen. De camperplekken zijn gewoon rechttoe-rechten. Uitzicht op een vallei, maar het was vrij mistig. De douches en wc's zijn prima, in de damesdouche was alleen een complete groentetuin gewassen dus alles zat onder het zand. Denk eraan dat je voor die tijd boodschappen doet, want op de camping kun je weinig tot niets kopen. Er zijn wasmachines en drogers dus dat is wel handig. De eigenaren van de camping zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Voordat we weggingen kregen we nog een A4-tje met tips voor onderweg en dat waren echt leuke dingen om te bezoeken. Ook het advies om te tanken is nuttig, want de brandstof wordt steeds duurder en de tankstations schaarser. De camping op zich stelt niet veel voor, maar de eigenaar maakt een en ander wel goed.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 17-06-2018 door

Nette camping, wij hadden hier een full hookup plaats boven op een klein heuveltje met uitzicht over de vallei, geen schaduwplekken Aardige mensen, die ons voor onze vervolgreis, nog een aantal tips meegaven.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 22-07-2017 door

Een nette camping, met goede douch. Ook goed toegankelijk voor minder validen wat ik zeer prettig vond. Wij hadden full hook up. Wasmachine en droger aanwezig.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 03-07-2017 door

Nette camping met vriendelijke stel als eigenaar van de locatie (ze zijn sinds vorig jaar de nieuwe eigenaren van deze camping). Wij hadden een mooie backin plaats met praching uitzicht over de vallei met prima werkende wifi. De bus waarmee je naar het centrum van Kelowna kan gaan stopt voor de deur van het RV park.

Kosten per nacht: $60

door op 24-06-2015

Te dure camping. Mooie plaats maar niks bijzonders. $ 60 in voorseizoen

door op 10-07-2012

Een redelijk goede camping met full hookup en (zwakke) wifi. Een paar kilometer buiten de stad. Wel duur: bijna 60 dollar per nacht.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan