Brannen Lake RV park & Campsite Nanaimo, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Brannen Lake RV park & Campsite
Biggs Road 4245
V9R Nanaimo
Canada

GPS-locatie:
49.203396, -124.0649087

Telefoonnummer:
+1-866-756-0404 / +1-250-756-0404

Website:
brannenlake.com/

E-mailadres:
caillet@shaw.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 04-09-2019 door

Prima plekje voor 1 nacht. Wel veel schaduw; wellicht heerlijk als het heet is. Prima wifi en mooie grote overkapping vooraan bij receptie met tafels en stoelen.

Kosten per nacht: $40.95

Bezocht op 27-09-2019 door

Mooiste camping van de reis, weinig te doen in de omgeving, goede douche-wasgelegenheid

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 01-07-2019 door

Opzich prima campground, wel waren we wat teleurgesteld. Ontvangst was erg vriendelijk. Maar helaas toen we savonds de was (er zijn twee wasmachines en twee drogers) gingen doen, bleek dat ze deze wasserette savonds sluiten. Onze was was om 23 uur klaar, maar konden we dus niet ophalen. Nou is dat niet zo'n ramp, maar om dan sochtends er achter te komen dat ze droger eerder is uitgezet en de was nog nat is terwijl je wilt vertrekken, is dat wel heel vervelend. Ook was er een meertje bij de campground, maar dit had niets te maken met een canadees meer, en leek meer op een Nederlands meertje waarop volwassene mannen rondscheurden op hun waterscooter. Onze vuurkorf lag ook vol met oud snoep en rotzooi van de vorige kampeerders. Daarom een wat teleurstellende ervaring, maar toch nog 3 sterren, de plek was verder prima en rustig.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 11-06-2019 door

Redelijk

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 10-06-2019 door

Goede, rustige camping. We stonden achter, verder het bos in, met vier personen. Daar was geen sewer (was geen probleem). Aparte toiletruimte. Douchen kon bij sanitairruimte bij receptie en kostte een paar dollar.

Kees Hoogendoorn

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 04-06-2018 door

Prima camping met keuze voor full hookup of plaatsen zonder voorzieningen. We vroegen aar het mooiste plekje omdat we verder niets nodig hadden. We kregen idd een mooie plek aan het eind van de camping. Mooi uitzicht op weilanden waarachter een meer lag. Heerlijk rustig. Hier hebben we nog wild kunnen spotten en mooie plaatjes geschoten. Vooraan de camping waren de hookup plaatsen, daar was het veel drukker.

Kosten per nacht: $31.5

Bezocht op 14-06-2017 door

Mooie camping. Meer ligt nog best op een stukje lopen vanaf de camping. Aardige mensen op de camping en een mooie ruime speeltuin voor de kinderen.

Kosten per nacht: $35

door op 25-08-2012

Deze camping is midden in een bosachtig gebied. Vanaf de camping direct toegang tot prive strand bij Brannen lake.

door op 16-08-2009

Druk, druk, druk met de hele dag auto's die naar een strandje gaan dat alleen te bereiken is via de camping. 's Nacht wel rustig. Kampeerplaatsen dicht op elkaar en zo dat je veel van elkaar ziet. Douchegebouw niet gebruikt. Laundry prima in orde.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!