Willingdon Beach Campsite Powell River, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Willingdon Beach Campsite
4845 Marine Avenue
V8A 2J9 Powell River
Canada

GPS-locatie:
49.848576547, -124.530125587

Telefoonnummer:
+1-604-485-2242

Website:
http://www.willingdonbeach.ca

E-mailadres:
reservations@willingdonbeach.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Overige faciliteiten

  • Strand
  • Gelegen aan openbaar park en speeltuin.
  • 5 min. gelegen van de ferry terminal naar Vancouver Island.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (13)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 13
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 25-09-2022 door

's avonds aangekomen zonder reservering; receptie al gesloten, maar je kon nummer bellen. Zonder veel enthousiasme werd de deur voor ons geopend en ons een plek toegewezen. extra kosten voor douche en wifi. Zeer sober sanitair gebouw. Aan vervanging toe. Wel warme douche. Camping ligt aan zee.

Bezocht op 07-10-2021 door

Mooie locatie vlak aan het strand. Aansluitingen voor full hook up zijn erg onhandig omdat t niet aan dezelfde kant zit. Douches en receptie zijn erg gedateerd maar wel schoon. Je hebt muntjes nodig voor de douche. Voor de wifi moest je apart betalen, echter er was wel gratis toegang via een netwerk. Het ligt vlak bij de ferry naar Comox.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 21-09-2019 door

Voldoende plek, ook al hadden we niet gereserveerd. Site aan het water. Geen afscheiding tussen de sites waar wij stonden. Douche tegen betaling. Wifi ook betalen en wel per apparaat, je krijgt een unieke inlogcode. Vanaf de camping kan prima gewandeld worden over een kusttrail en in het Millennium Park. Vlak bij de ferry naar Comox op Vancouver eiland.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 24-07-2019 door

Prachtige camping aan het strand, niet een hele grote plek maar de ligging maakte alles goed.

Bezocht op 23-07-2019 door

Wij stonden op plek nr. 41 onder de bomen, en dus heerlijk koel. Keken tussen door op het strand en de zee, die wij zeker hoorde. De campingplek lag wat hoger op en naast een sanitair gebouw, waar men kan douchen tegen betaling van 1 dollar per 4 minuten. Ook de WIFI is betaald. Wel ruime plekken, zonder dump. Wel elektra en water aansluiting. De dame bij de receptie leek er niet zoveel zin in te hebben. Aan het strand ( stenen) genoten van de ondergaande zon, en zicht op de ferryboot van en naar Vancouver Islands. Prima plek als uitvalsbasis voor leuke activiteiten, waaronder een bezoekje aan Lund. Bij terugkomst stond er echter iemand anders op onze plek aangesloten maar niemand te vinden, de eigenaar heeft geprobeerd te bellen, maar geen contact. Tijdens het wachten, kwamen er twee dames nietsvermoedend aanlopen, die zich hadden vergist in het nummer ( leek eerder een bewuste keuze). Ze leken geen haast te maken en bepaalde voor ons dat we maar een wandeling moesten gaan maken zodat hun een plekje op konden schuiven. Een excuses kon er niet af blijkbaar. De dame van de receptie kwam nog wel even vragen of het was opgelost. Voor kinderen een mooie ( water) speeltuin, kiezelstrand en zelfs een plek met fitness toestellen. Wij stonden er twee nachten met een camper van 23 feet.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 09-06-2019 door

Een hele goede en mooie camping aan het strand. Ze hebben een aantal plekken aan het strand, welke ik wel aanraad om vooraf te reserveren anders zijn ze weg. Vlakbij de camping (je kan er zo heen lopen) is een leuke gemeentelijke speeltuin. De toiletgebouwen zijn netjes en de eigenaren aardig. Vooral de zonsondergang is erg mooi! We hebben zelfs zeehonden zien zwemmen vlakbij de kant.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 27-05-2019 door

Mooie plekken aan het water met uitzicht op een schitterende ondergaande zon. Voor de kinderen op loopafstand een waterspray park. strand met stenen. Adelaars in de bomen, zeehondjes in het water. Wij hebben ons hier prima vermaakt

Bezocht op 27-06-2017 door

De camping heeft een ideale ligging ten opzichte van de ferry en heeft alle voorzieningen die je nodig hebt. De plekken aan het water zijn niet beschut, maar wel erg mooi. Je hebt een prachtige uitkijk over het water en je staat echt aan het strand. Wij stonden op plek 58, erg mooi! In Powell river zelf is niet heel veel te doen.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 09-06-2017 door

Fijne, nette camping naast stadspark aan het water, vlakbij de ferry naar/van Comox (Vancouver Island). Ze hebben RV-plekken met electriciteit aan het water. Wij wilden graag full hookup en stonden onder de bomen, maar was een prima plek. Sanitair wat verouderd maar netjes. Vriendelijke eigenaar. Achter de camping is een trail waarmee je naar het oude centrum van Parksville kun lopen. Pas op! we kwamen daar een zwarte beer tegen terwijl we daar door het bos liepen. In het naastgelegen park kun je heerlijk op een bankje in de zon genieten van het uitzicht over de Strait of Georgia. Er staan in het park zelfs fitnesstoestellen, dus wanneer je tijdens de vakantie aan je conditie wilt werken ;)

Kosten per nacht: $33.5

door op 10-06-2015

Vlakbij de ferry naar Comox. Prima sanitair en goede plaatsen.

door op 28-07-2012

Een prachtige camping, gunstig gelegen ten opzichte van de Ferry haven naar Vancouver Island. (2 min.) Uiterst meewerkende/denkende eigenaars.

door op 08-08-2011

Prettige camping, dichtbij de stad,

door op 17-06-2010

Propperige camping met mogelijkheid met het uitzicht op zee. Sanitair prima. Is vlakbij de pont van/naar Comox. Wasmachine en droger aanwezig.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan