SunLund By-The-Sea Campground & Cabins Lund, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
SunLund By-The-Sea Campground & Cabins
1496 Murray Road
V0N 2G0 Lund
Canada

GPS-locatie:
49.951876, -124.637232

Telefoonnummer:
+1-604-483-9220

Website:
http://www.sunlund.ca

E-mailadres:
info@sunlund.ca

Aanvullende informatie:

Zie website


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 30-06-2019 door

Zeer vriendelijke eigenaren en goed verzorgde camping met een 30-tal plekken met full hook-up. Op loopafstand van de haven van Lund met restaurantjes en een bakkerij. Goed uitgangspunt voor de Desolation Sound, kajakken of andere boottours. Warme douches tegen betaling 1CAD voor 3 minuten. Wasmachine en drogers beschikbaar, deze zijn wel vrij prijzig t.o.v. andere campings.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 16-08-2018 door

Een kleine camping met ongeveer 40 plaatsen. Lund is een heel klein dorpje, met een uitstekende bakker. Alles is gecentreerd rond het prachtige haventje.

Kosten per nacht: $40.95

Bezocht op 07-08-2018 door

Een goede camping om te verblijven. De plaatsen zijn redelijk ruim en bieden door de begroeiing wel wat privacy. De camping is schoon, en is rustig gelegen. Het sanitair en de laundry gelegenheid zijn goed. Het nabijgelegen haventje met restaurant is een prettige bijkomstigheid. Ook de bakkerij in de haven is handig voor ontbijt.
Het haventje biedt een kans op een schitterende zonsondergang, welke in ons geval adembenemend mooi was.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 05-06-2017 door

Wij bezochten deze camping omdat we een kajaktocht hadden geboekt. In combinatie met twee overnachten en een diner bij restaurant The Boardwalk erg leuke acties. Gezellige niet al te grote camping. Sanitair was prima, douches wel betaald. Mogelijkheid om kleding te wassen en drogen. Op loopafstand (75m) van het dorpje Lund. Hier is een pub, een bakker, supermarkt en een restaurant met fantastisch uitzicht. Wij kampeerden hier in een 25 ft camper

Kosten per nacht: $43

door op 10-06-2015

Wat verscholen camping met een uiterst vriendelijke beheerster. Schone toilet- en wasruimten. Vlakbij het stadje Lund waar niet veel te beleven is.

door op 26-10-2013

Aan het begin van de Highway 101, leuk plaatsje met rustige camping op loopafstand. Prima sanitair, aardig echtpaar. mooie plaatsen in het groen.

door op 28-08-2013

Beetje rommelige camping. Ligging is wel heel leuk op loopafstand van het haventje. Plekken niet zo groot en weinig schaduw. Op onze eerste plek stonk het enorm. Volgens de campingbaas naar mest wat de buurvrouw in haar tuin strooide. Gelukkig kregen we een andere plek. Vriendelijke eigenaren. We kregen 's avonds een taxiservice van ze toen we in een ander plaatsje gingen eten. Was echt super.

door op 21-06-2012

Leuk gelegen aan een haventje, waar je een heerlijke backery hebt, 2 restaurantjes gezellig maar niet zo toeristisch...gezellige camping, schoon mooi sanitair, redelijke prijs..wij hebben er een dag gekajakt met John en Christy, dat is op de camping te boeken, super..tijdens het kajakken uitleg over de dieren en het gebied..echt een aanrader.

door op 08-08-2011

Aan het einde van de sunshine coast een gezellige camping

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!