Little Qualicum Falls Provincial Park Qualicum Beach, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Little Qualicum Falls Provincial Park
Little Qualicum Fall Road 1030
V0R 1M0 Qualicum Beach
Canada

GPS-locatie:
49.3109862, -124.5450396

Telefoonnummer:
250 474-1336

Website:
Bezoek

E-mailadres:
office@rlcparks.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Geen hook-up plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

alleen toilet zonder waterspoeling


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: $ 23 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 10-09-2023 door

Zeer nette campground met ruime plekken. Er komt een ranger langs om het geld op te halen. Vanaf de camground start een trail richting de watervallen, welke de moeite waard is. Er zijn twee 'lussen' waar je kunt staan; boven en beneden. De plaatsen in de bovenste 'lus' hebben wat meer privacy. Er zijn toilet/douchgebouwen aanwezig in de bovenste 'lus', welke er netjes uitzien. Ideale campground om naar de Pacific Rim te rijden.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 23-07-2022 door

We zaten op de lower campground. Dat is voor ons de plek waar je moet zijn. Mooie natuurcamping. Ruime plekken inclusief firepit. Zonder voorzieningen (alleen een "outhouse" als WC en kraan met drinkwater). Je kon heerlijk in de beek zitten/ afkoelen. En wandelen naar de prachtige watervallen. Camping voldeed aan onze verwachtingen

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 19-09-2018 door

Netjes, mooie ruime plaatsen. Vanaf de camping gemakkelijk naar de watervallen te wandelen. Vlakbij de doorgaande weg. Weinig faciliteiten.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 18-07-2018 door

Mooie camping met grote bomen en veel vogels. Ruime plekken. Sanitair was redelijk. We zaten op de upper campground. Vanaf het centrale grasveld kun je naar beneden richting de beek en daarna loop je zo door naar de trail rond de watervallen. Mooie wandeling van iets meer dan een uur. Veel aardbeibomen met hun mooie bast. Camping zit goed op de route naar Pacific Rim.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 13-05-2018 door

stonden op U33 mooie zonnige plaats met schaduw . alleen toiletten voorzien geen douches . mooi wandeling naar watervallen . hout 8$

Kosten per nacht: $29.3

Bezocht op 21-07-2017 door

Een klein bord langs de Alberni Highway 4 geeft aan dat er een campground is. Het is een rustig gebied. Toen wij er waren was de camping vol. Je kon nog wel op de overflow staan. Die bevindt naast een parkeerplaats een eindje verder. Daar zijn ook toiletten en een waterkraan. Er zijn geen douches. Op de overflow is ruim plek voor campers en er zijn ook twee tentsites. Die zie je bijna over het hoofd. 'S avonds komt de ranger langs om het verschuldigde geld te innen. Vanaf de overflow kun je prima een wandeling maken naar de watervallen en de stroomversnellingen. Die zijn indrukwekkend en zeer de moeite waard.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 01-06-2017 door

Erg mooi gelegen campground. Plaatsen mooi egaal, voorzien van picknickbank en firepit. Plaatsen aan de lower campground zijn langs het riviertje. Geen voorzieningen, wel schone pit toiletten. Toen wij er waren erg rustig. Achter de camping loopt een wandelpad naar een leuke waterval. Rondje van ongeveer 3 km, ook geschikt voor trailrunning. Wij kampeerden hier in een 25 ft camper

Kosten per nacht: $23

door op 21-06-2014

Midden op Vancouver Island is deze fijne campground waar je ook met de rv kan staan. Je staat midden in de bossen met veel privacy. Wc's zijn schoon. Vanuit de campground kan je naar de falls wandelen die echt overdonderend mooi zijn. Een aanrader!

door op 01-08-2013

Ruime plaatsen in het bos, wel op tijd komen, zeker in het weekend. Erg populair en slechts beperkt aantal first come, first serve plaatsen. Waterval lopend vanaf camping bereikbaar. Alleen toiletten en een waterkraan.

door op 13-07-2012

Zeer mooi park, mooie plaatsen. Alleen basisvoorzieningen, geen douches. Zeer vriendelijke beheerder.

door op 07-07-2012

Heerlijke ruime plaatsen tussen de bomen. Je kunt er een aantal wandelingen maken. Er zijn twee mooie watervallen. Erg leuk speeltuintje voor kinderen. Een fijne tussenstop als je naar Tofino gaat of de ferry wilt nemen naar het vaste land. Er zijn alleen toiletten aanwezig en er is koud water.

door op 14-09-2010

Zeer eenvoudige camping in NP. Kampeerplaatsen in het bos. Vanuit de camping loopt een leuk wandelpad langs de rivier naar de waterval. Toilet zonder waterspoeling. Geen douches.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan