Lamplighter Campground Revelstoke, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Lamplighter Campground
1760 Nixon
Revelstoke
Canada

GPS-locatie:
51.0005418, -118.2205462

Telefoonnummer:
+1-250-837-3385

Website:
lamplightercampground.com/

E-mailadres:
lampcamp@telus.net

Route:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi

Overige faciliteiten

  • Volleybal

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (23)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 23
Kosten per nacht: $ 45 (10)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 10-08-2018 door

Prima camping met ruime plekken en schoon sanitair. We hebben hier maar 1 nacht gestaan en daarvoor was het een goede plek. Full hooked up plaatsen en de camping is niet al te groot.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 04-09-2018 door

Goede camping op een half uurtje lopen van het dorp. Redelijk ruime plaatsen, eenvoudig sanitair. Goede uitvalsbasis om de Revelstoke dam en het Railway museum te bezoeken. Ook een mooie gelegenheid om een rit over de Meadows in the Sky Parkway en aan het eind daarvan mooie wandelingen te maken; je kunt bijna naar het hoogste punt met een gratis shuttle bus.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 14-08-2018 door

Mooie camping dicht bij het centrum van Revelstoke. Nette sanitaire voorzieningen. Ruime plaatsen voor campers, met water/elektriciteit en mogelijkheid voor sanidump

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 08-08-2018 door

Leuke camping, kleinschalig met redelijk goede plaatsen, full hook up. Goed sanitair en douches, wasmachines aanwezig. Goede supermarkt op 2 km afstand. Als je Mount Revelstoke wilt bezoeken dan kun je beter 2 nachten verblijven, op Mounbt Revelstoke kun je wel een dag kwijtraken. Incl wifi.

Kosten per nacht: $46.5

Bezocht op 19-07-2018 door

Een groene camping waar je dicht op elkaar staat, zodat je kunt zien wat de buren eten. Je hebt dus direct aanspraak. Sanitair iets verouderd. Laundry aanwezig. De camping ligt ongeveer een half uur lopen vanaf het centrum van Revelstroke. Af en toehoor je een trein, die niet hinderlijk aanwezig is. Een goede camping voor een overnachting.

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 02-08-2018 door

Kleine plaatsen, weinig privacy. Wel mooie camping, prima sanitair en speeltuin. Ook een kampkeuken aanwezig. Erg aardige eigenaren.

Bezocht op 14-07-2018 door

Wel direct aan het spoor en had wat klaagreviews gelezen maar we hadden niet gereserveerd en het laatste plekje (stond een bord bij de ingang dat ze vol waren maar deze genegeerd, had ook bij andere campings gewerkt). In de RV weinig last van trein gehad.

Mooie camping, schone en mooie grasplaatsen onder bomen. Heerlijk in de schaduw. Het was gedurende onze hele vakantie flink warm en stralend weer dus dan let je hier meer op dan een piepende trein. Wisselende kwaliteit WiFi, full hookup pull through. Vlak bij rivier en grappige bruggen. Mooi uitzicht op besneeuwde bergtoppen.

Vlakbij zit een leuk sportcafé waar we heerlijk gegeten hebben. Is aan te lopen. Big Eddy Pub.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 04-06-2018 door

Nette camping, ruime plaatsen, goed internet. Douchen à 1 loonie per 5 minuten. $ 35,70 voor één nacht met een C19 camper.

Kosten per nacht: $35.7

Bezocht op 18-06-2018 door

We hadden premium plek op deze camground, met hookup. Gewoon een aardige campground, niks mis mee en op korte afstand van Revelstoke. Kun je gerust doen als tussen camping op weg naar Yoho en Glacier.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 07-06-2018 door

Nette camping, vriendelijk personeel. Op loopafstand van Revelstoke. Gedateerd sanitair, wel schoon maar niet gratis. Gratis WiFi.

Kosten per nacht: $40.95

Bezocht op 05-06-2018 door

Campingplaats 8. Weinig privacy. Alle aansluitingen aanwezig. Wifi werkt goed. Er is een keuken aanwezig om te eten en af te wassen. Douches verouderd. 1 Ca voor 5 min. Trein is vaak en duidelijk hoorbaar.

Kosten per nacht: $43.05

Bezocht op 08-09-2017 door

Wij vonden dit een prima camping. De trein hoor je goed langskomen maar wij vonden dat niet storend, het had eigenlijk wel wat, die gezellige fluit. Er werd door de beheerder helemaal meegedacht met ons omdat we daar onze familie uit Zwitserland zouden treffen. Hij had ons al plekken naast elkaar gegeven en toen wij er aankwamen stelde hij ook voor dat wij de camper 'verkeerd om' zouden neerzetten zodat dan onze deuren tegenover elkaar zouden zitten. Gezellig en leuk bedacht. De toiletten waren prima en daar maakten we dankbaar gebruik van. Toen wij daar een regendag hadden kwam et goed uit dat hij op loopafstand van het plaatsje ligt. Konden we zonder camper op pad voor wat boodschapjes en een lunch met elkaar.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 16-09-2017 door

Camping is oké voor 1 nacht, maar niet om langer te verblijven. Je staat op een soort parkeerplaats, dicht naast elkaar. Er is wel hookup en er zijn faciliteiten, maar deze zijn niet erg netjes. De douches zijn ook geen aanrader voor lange mensen (al geldt dit logischerwijs voor meerdere campings). Het was wel druk op de camping, toen wij aankwamen (16 september) stonden er mensen bij de receptie waar geen plek meer voor was. Gelukkig hadden wij dus gereserveerd. 's Nachts hoor je de trein luid toetend langskomen, voor 1 nacht niet heel erg maar het is wel storend. Voor (slechte) Wifi moet je bijbetalen. Het schijnt dat er regelmatig beren op de campsite rondlopen, maar waarschijnlijk is dit omdat het vrij rommelig is en we meerdere keren afval hebben zien liggen. Beetje jammer dus. Voor een kort bezoek aan mount Revelstoke (Meadows in the Sky pkwy is een aanrader!) is het prima om hier te verblijven.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 22-05-2017 door

Prima camping op loopafstand van het centrum Revelstoke ca. 3 km, goed uitgangspunt om de volgende dag door Revelstoke nat. Park en Glacier Park te rijden. Leuke ontvangst itt tot eerdere review. Jonge enthousiaste ondernemers.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 22-06-2017 door

Aardige mensen bij de check in. Kleine camping met prima plaatsen. Full hooked up heeft geen fire pits. Toiletten en douches schoon. Stonden hier voor een nacht. Tussen snelweg en treinspoor in. Wij hebben daar geen last van. Dorpje op steenworp afstand waar je redelijk kunt eten. Zit zelfs een bakker. Geen bijzondere plek maar ook hier regende het dus wordt alles minder leuk.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 16-06-2017 door

Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijne sfeer. Dicht bij het dorp (via loopbrug te bereiken) en geweldige omgeving. Plaatsen bieden niet heel veel privacy maar wel op een mooie gras ondergrond.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 10-05-2017 door

Prijs voor 4 personen. Goede ontvangst door de enthousiaste eigenaresse. Jonge ondernemers die klantgericht zijn. De 1e plek beviel ons niet en het was geen enkel probleem om naar een andere plek te verhuizen. Mooi op het gras met fire ring. Hout gekocht op deze camping en dat ging uitstekend. Wandeling naar het dorp is goed te doen (30 min). Een rustige camping met goede, eenvoudige douchegelegenheid.

Kosten per nacht: $51

door op 15-08-2015

Ingebouwd tussen de treinrails, ongastvrije mensen (een uitzondering in canada vonden we. Wel schoon en netjes en een leuke wandeling naar het stadje zelf.

door op 09-10-2013

Mooi en rustig gelegen camping. Via een oude brug op loopafstand van het centrum met Spoorwegmuseum (leuk en boeiend).

door op 15-09-2013

Camping was netjes met alleen gordijntjes voor de douches. Wel schoon maar ook weer met muntjes douchen. Wij betaalden voor 3 personen 37 CAD. Vlak bij centrum van Revelstoke maar wel half uurtje lopen. Voor 1 overnachting goed te doen.

door op 20-07-2013

Voor een nachtje op doorreis is dit een prima en redelijk geprijsde campground. Ook non- serviced plekken worden aangeboden. Warm water en douches inclusief, en daarnaast campkitchen aanwezig. In de buurt van doorgaande weg en spoorlijn (al is dat in heel Revelstoke het geval).

door op 20-08-2012

Electra, water, internet/wifi op de plaats. Keurig verzorgde camping, perfect sanitair.

door op 27-07-2012

Vriendelijk ontvangst, douches oke.

Schrijf een review
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie