Snowforest Campground Revelstoke, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Snowforest Campground
Meadows in the Sky Parkway
V0E 2S0 Revelstoke
Canada

GPS-locatie:
51.015631084, -118.203706741

Telefoonnummer:
+1 250-837-7500

Website:
pc.gc.ca/en/pn-np/bc/revelstoke

E-mailadres:
pc.mrg.information.pc@canada.ca

Aanvullende informatie:

Nieuwe camping (geopend zomer 2020) van Parks Canada aan de voet van de Mount Revelstoke


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Douches
  • Electra
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: $ 86 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 04-09-2023 door

Topcamping voor wie van rust en natuur houdt. Mooie ruime plekken. Héél mooi en net sanitair. Veel info over fauna en flora. Géén sanidump ter plaatse, maar vlakbij, in het stadje Revelstoke is een centrale sanidump. Wij maakten zelf geen gebruik van de firepit, maar wel gezellig al dat geknetter 's avonds rondom. Camping ligt aan het begin van de Meadows in the Park Way = pluspunt

Bezocht op 02-09-2023 door

Vrij nieuwe Nationale Park camping met uitstekend sanitair met warme douche. De camping heeft geen sani-dump. Gelegen in het bos buiten Revelstoke, vlak bij het tolhuisje van de Meadows in the sky parkway. Slagboom voor de weg naar boven gaat om 8.00 uur open. Ook mooie wandeling vanaf de camping te maken. Het hoofdgebouw is tevens infopunt voor activiteiten in het park en omgeving. We werden zeer goed geholpen met leuke adviezen. Zeer vriendelijke parkwachters

Kosten per nacht: $34.5

door op 30-08-2023

Mooie camping met rangerstation als ontvangst. Veel informatie over het park en de omgeving. Prima sanitair. Mooie ruime plekken. Prima ligging tov de stad.

Bezocht op 27-07-2023 door

Camping met electriciteit firepit en zeer schoon en nieuw badcomplex. Veel bomen op site. Uitvalsbasis naar Meadows in de the Sky, dichtbij. Mooie natuur. Aanrader.

Kosten per nacht: $137

Bezocht op 12-06-2023 door

Prachtige, goed verzorgde camping. Prima voorzieningen.

Bezocht op 01-06-2023 door

Nieuwe camping, mooie staplekken Sanitair nieuw, met plezier douchen. Mooi uitzicht op de bergen

Bezocht op 26-09-2022 door

Een mooie campground met ruime plekken, met water en electriciteit. Gratis sanidump is in Revelstoke, niet ver van het Railwaymuseum. Het prachtige nieuwe toiletgebouw was net enkele maanden geopend; aan de zijkant waren waspakken met warm water e.d.

Kosten per nacht: $34.5

Bezocht op 11-09-2022 door

Mooie camping aan de voet van Mt.Revelstoke. De camping ligt wel aan een weg maar aangezien daar 's avonds niemand meer rijdt, heb je er geen last van. Wij kwamen op de bonnefooi omdat we ons reisschema een beetje hadden omgegooid en er was nog maar 1 plekje vrij (zelfs in september dus). Het plekje naast de ingang, maar eigenlijk was dat prima. De plekken midden op het veld vooraan vonden wij een stuk minder ...die zijn heel open met weinig privacy. De plekken acherin de camping (links van het toiletgebouw) zagen er mooier uit. Toiletgebouw is heel groot, luxe en modern! Enige vreemde (maar dat hadden we op veel campings) is dat het afwaswater ijskoud is.

Kosten per nacht: $29.75

Bezocht op 13-07-2022 door

Super mooi en rustig, ruime plekken midden in de natuur. Sanitair goed verzorgd.

Bezocht op 17-06-2022 door

Schitterende camping die net in het Nationale park van Revelstoke ligt. Faciliteiten zijn uitstekend in orde. Een nieuw gebouw met voldoende toiletten en douches (gratis). Ook wordt er elke dag schoongemaakt. De RV plekken zijn ruim opgezet maar zijn redelijk open zonder dat je veel last hebt van andere mensen. Er is elektra op de plek aanwezig.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 10-06-2022 door

Wij hadden met onze 27ft camper site A1 met stroom, direct bij de ingang (geen last van gehad) en aan de rand van de camping waardoor je toch wat meer beschut staat. Achter ons wat tentsites. Een vrij nieuwe camping en dat is ook te zien aan de begroeiing. Perfecte faciliteiten, brandschoon. Aan de rand van de camping achter de tentsites loopt een trail die doorloopt naar het eind van de camping en daar begint de Inspiration Point Trail en is zeker een aanrader. Helemaal na sluitingstijd van de Meadows in the Sky Parkway want dan is het genieten van de rust ;-) Mooie camping!!

Kosten per nacht: $55.25

Bezocht op 01-07-0023 door

Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Mooie campground, de voorzieningen, ook de gebouwen, waren nog redelijk nieuw en daardoor netjes en schoon. Prettig ontvangen en goede uitleg gekregen over de omgeving. Vanaf de camping is het een half uurtje rijden naar de top van Mount Revelstoke waar mooie trails gelopen kunnen worden. De kosten per nacht zijn inclusief de Camp Fire Permit.

Kosten per nacht: $45

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan