Martha Creek Provincial Park Revelstoke, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Martha Creek Provincial Park
Big Bend Highway
Revelstoke
Canada

GPS-locatie:
51.1493307, -118.2022001

Telefoonnummer:
866 937-5734

Website:
bcparks.ca/explore/parkpgs/martha_crk/

E-mailadres:
info@westkootenayparks.com

Aanvullende informatie:

Located in the southern interior of B.C., on the western shore of the Revelstoke reservoir, a 15 min drive, 20 km north of Revelstoke on Highway 23.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Geen hook-up plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Speeltuin

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (13)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 13
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 08-09-2019 door

Mooie campground aan het water. Sanitairgebouw netjes en van recente datum.

Kosten per nacht: $28

Bezocht op 24-08-2019 door

Super gelegen campground, rust ! sanitair ver van onze site

Kosten per nacht: $34.3

Bezocht op 17-08-2019 door

Zeer rustig gelegen en keurig aangelegde camping aan een best mooi stuwmeer. Ideaal als je wat verder weg wil zitten van Revelstoke (trein en wegen) en lekker zwemmen in het meer. Wel stukje rijden (20km) vanaf de doorgaande weg door Revelstoke en de parkweg omhoog de berg op (mooie berg met meerdere wandelingen door bloemenweiden in Augustus)

Bezocht op 08-07-2019 door

Mooi gelegen rustige camping, (nog) zonder faciliteiten. Nieuw douche/wc gebouw is bijna klaar en zag er goed uit. Zeer mooie plek aan het water. We hebben hier echt even genoten!

Kosten per nacht: $34.3

Bezocht op 13-06-2019 door

Super mooi! Beetje uit de route, maar de moeite waard. De camper stond aan de rivier. Een parkoperator komt naar je toe om dingen uit te leggen. Midden in de natuur. Prachtig!

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 14-06-2019 door

We hadden een uitstekende plek aan de rivier, veel privacy en de camping is omgeven door prachtige natuur. Eén van de mooiste campings die wij bezocht hebben tijdens onze rondreis.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 06-09-2018 door

Wij hebben inderdaad een plekje aan het water genomen, dit is echt een goede tip, en hebben genoten (!) van het uitzicht en de rust op deze camping. Hebben geen gebruik gemaakt van de faciliteiten (niet perse nodig met een camper) maar bij aankomst een duik in het (koude!!) meer genomen om het zweet van een lange hike op Mount Revelstoke af te wassen.

Kosten per nacht: $34.3

Bezocht op 19-05-2018 door

Omdat het Pinksteren was moesten we maar liefst 3 nachten bespreken, maar om dat we op doorreis waren naar de Rockes wilden we maar 1 nacht, deze BC Parks natuurcamping is echter niet echt duur dus we hebben het toch maar gedaan, andere campings in de buurt hadden allemaal dezelfde restricties. Wel dag van te voren even telefonisch aankondigen dat je niet komt opdagen anders geven ze de volle periode weg aan een ander. Canada is goed georganiseerd en vel regels, je moet je daar gewoon perfect aan houden en dan heb je een heel gerelaxte vakantie! De camping is mooi aangelegd met sommige plekken met meer en andere met minder schaduw. Wij hadden no. 17, beter zijn de plaatsen direct aan het stuwmeer, op een plateautje gelegen, met uitzicht maar toch ook bebossing, no's 14, 16 en 18 zijn beter. Na installatie (briefje met onze reservering hing op de paal) werden we na enige tijd bezocht door de vriendelijke ranger, die ons ook nog hout verkocht. Alleen electrische hookup, dump plaatsen (betaald) bij de ingang, vers water aan het einde van de camping. Was vol vanwege het lange weekend maar geen overlast gehad. De 30 km verharde weg vanauit Revelstoke is prima, halverwege de indrukwekkende stuwdam, bezoek met gids is een aanrader. Zeg niet dat je nederlander bent want dan willen ze dat je blijft om eventueel je vinger in een gat in de dijk te houden. Grote moderne supermarkt bij de ingang van de weg in Revelstoke.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 27-05-2018 door

Een van onze favorieten deze reis! Mooi camping met mooie ruime plaatsen. Heerlijk rustig buiten Revelstoke. Maar goede uitvalsbasis voor de omgeving. Hebben hier 2 nachten gestaan en zouden er zeker terug gaan.

Bezocht op 08-09-2016 door

De campground ligt aan de rivier, het is er heel stil. Zeer geschikt voor rustzoekers. Er zijn geen voorzieningen voor kinderen. Je moet er zelf inchecken en het geld in de box doen. De parkranger komt 's avonds incasseren. Er zijn toiletten en er is drinkbaar water, geen electra. Op weg erheen kom je langs de Revelstokedam, de moeite waard om te stoppen.

Kosten per nacht: $28

door op 21-06-2014

Deze camping ligt ca. 25 minuten vanaf revelstoke aan een niet-doorgaande weg. Mooie plekken aan het water en erg vriendelijke opzichter. Pit toiletten. Geen elektra.

door op 06-10-2009

Procincial Park camping: fraai en rustig aan meer gelegen met zandstrand. Open van 1 mei tot 15 september. Alleen toiletten aanwezig.

door op 03-09-2009

Fijne en mooie camping. Genoeg schaduw en zon. Gelegen aan een stuwmeer. Beperkte hoeveelheid plaatsen maakt het tot een rustige camping.

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!