Kekuli Bay Provincial Park Vernon, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Kekuli Bay Provincial Park
High Ridge Road
V1H 1G1 Vernon
Canada

GPS-locatie:
50.181818063, -119.340303007

Telefoonnummer:
250 548-0076

Website:
Bezoek

E-mailadres:
info@campokanagan.com

Aanvullende informatie:

Highway 97 van Vernon naar Kelowna en dan de borden volgen. De camping ligt ca. 11 km ten zuiden van Vernon


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Mooie vrij nieuwe camping aan het Kalamalka Lake. Enkele hook-upplaatsen

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 12-07-2022 door

Super camping. Mooie uitzicht, verzorgde voorziening en goede service. De omgeving is open en rustig en bied zelfs beperkte mogelijkheden voor zwemmen of andere activiteit op het meer. Hoewel de camping geen voorziening heb zouden wij hem erg aanbevelen.

Bezocht op 03-07-2022 door

Leuke, kleine camping terrascamping in Kekuli Bay National Park (tussen Vernon en Kelowna) gelegen aan het meer. Een ruime plek tussen het struikgewas en bomen. Er zijn geen aansluitingen voor water, electriciteit of sanitair afvoer. Nette douche en toiletvoorzieningen op het onderste terras. Dus als je boven staat moet je heen er weer lopen. Vonden wij geen probleem. Op onze plek veel kleine Alpen marmotten die daar ook hun burcht hadden. Uitzicht op het meer en zijn hellingen. Helaas hadden wij regen en daarom wolken en mist rond de heuvels. Camping ligt ongeveer 10 km buiten Vernon

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 17-06-2022 door

Leuke, kleine camping in Kekuli Bay National Park (tussen Vernon en Kelowna). Aan het meer, met een terrasopzet, waardoor iedereen een mooi uitzicht heeft. Er is geen aansluiting op iets, maar wel een douche en toiletgebouw. Mooie wandelingen vanuit de camping, veel vogels en schattige marmotten (echt veel) die in de tunnels op de heuvel leven. Als je in de omgeving een wijntour wil doen, halen nagenoeg alle operators je gewoon op de parkeerplaats van de camping op.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 12-09-2018 door

Prachtige camping van BC Parks op first served basis. He kijkt uit op het meer. Geen voorzieningen op de sites maar wel een toiletgebouw en genoeg wc's. Vlakbij Kelowna. Prijs is een schatting

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 06-06-2018 door

Terrassen camping aan het meer. Camping is gauw vol en dan kun je op de parkeerplaats staan. Alleen toiletten en douches (niet gratis). Bij de ingang kijken welke plekken vrij zijn, een parkwacht komt 's avonds het geld ophalen.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 28-05-2018 door

Prachtige terassencamping. In het park. Goed sanitair. Shower trail, dus eindje lopen naar het toiletgebouw. Prachtig uitzicht over meer. Vanuit camping korte en langere trails. Geen wifi.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 03-06-2017 door

Mooi gelegen, leuke faciliteiten, maar daardoor ook kennelijk zeer geliefd voor weekends. Toen wij kwamen was alles vol. Dan is er de "overflow" - gewoon de grote asfalt-parkeerplaats. Daar wel een tafel, maar verder niks. 's Nachts niets van het verkeer gemerkt.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 07-09-2016 door

Deze campground heeft een mooi uitzicht op het meer. Voor kinderen is er een leuke speelplaats, er is ruimte voor dagrecreatie. De parkranger komt langs om het geld op te halen. Op de achtergrond hoor je het lawaai van het verkeer op de HW.

Kosten per nacht: $32

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan