Lunenburg Campground Lunenburg, Nova Scotia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Lunenburg Campground
Blockhouse Hill Road 11
B0J 2C0 Lunenburg
Canada

GPS-locatie:
44.3771492, -64.3038671

Telefoonnummer:
+1-888-615-8305 / +1-902-634-8100

Website:
campinlunenburg.ca/

E-mailadres:
campground@lunenburgns.com


middenin Lunenburg, op loopafstand van het historische centrum


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Electra
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 58 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 08-06-2023 door

Camping ligt aan de rand van het UNESCO centrum van Lunenburg. Perfect dus om het mooie stadje te verkennen. Het is een gemeente camping, keurig onderhouden en met echt net sanitair en een douche waar ook de langere mens onder ons heel goed terecht kan.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 16-08-2022 door

Camping was al gesloten toe we aan kwamen, maar omdat we gereserveerd hadden lag er een pakketje met informatie voor ons klaar. Reserveren is dus verstandig als je later wilt aankomen (sluitingstijd 17:00 uur). Sanitair is gedateerd, maar werkt. Oude centrum is op loopafstand en de plekken hebben beneden een mooi uitzicht. Boven staan vooral de enorme camperbussen en is het net een parkeerplaats, beneden is het gezelliger. Wij hadden een plek zonder voorzieningen, daar was de prijs ook naar. We konden wel een gewone stekker in de paal bij de buren insteken, dat voldeed ook prima.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 12-07-2022 door

Bovenop een heuvel, bij de stad, op loopafstand. Receptie niet lang open (gemeente-tijden). Wc-gebouw met code. Erg scheve serviced plek (30A, water), op "lage" deel van de camping. Ondanks blokken niet waterpas te krijgen. Er waren betere plekken, maar daar stond het vol met retro-caravans toen wij er waren: leuk om te zien! Stadje leuk, maar op dinsdagavond veel restaurants dicht, dus extra rijen bij de paar andere die wel open waren.

Kosten per nacht: $52.9

Bezocht op 20-06-2022 door

Kleine camping bovenaan het pittoreske Lunenburg. Makkelijk aan te lopen naar de waterfront.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 17-09-2019 door

Leuke kleine camping dicht bij Lunenburg fully hook-up , je boekt je plek in het informatie kantoor, van hier uit kun je makkelijk lopend de haven bereiken voor bv een rondvaart met de Blue-Nose of het museum bezoeken

Kosten per nacht: $55.2

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan