Bear & Wildlife Viewing Flight Safari

Je zweeft in een klein vliegtuigje over een landschap dat wordt gedomineerd door gletsjers en vulkanen en landt aan de oostkust van Katmai of Lake Clark National Park. Je wandelt met je gids en een groepje van maximaal vijf man over stranden en weiden. Tijdens de wandeling van drie uur zoek je naar beren in hun natuurlijke leefomgeving. Vanaf een veilige afstand zie je de dieren vissen en graven naar mosselen en wortels. Je kunt ook zeedieren, vossen en zeearenden zien tijdens deze excursie.

Praktische informatie

  • De tour is inclusief vlucht vanuit en terug naar Homer. De piloot bepaalt of je naar Katmai National Park of Lake Clark National Park gaat, al naar gelang waar je de grootste kans hebt om beren te zien. Let op: je gaat niet naar de beroemde Brooks Falls!
  • De beste tijd om beren te zien is over het algemeen van half mei tot begin/half september. Om het paargedrag te observeren, zijn de maanden mei en juni het beste.
  • Je moet in goede conditie zijn en drie uur kunnen wandelen over een oneven terrein of modderige/drassige ondergrond. Waterdichte wandelschoenen of regenlaarzen worden aanbevolen. Rubberen laarzen en waadpakken worden verstrekt door de tour zelf.
  • Het seizoen loopt van begin mei tot begin september.
Tijdsduur:
Tussen 5 uren en 6 uren
Minimale leeftijd:
7 jaar
  • Flightseeing Homer

  • Flightseeing Homer

  • Flightseeing Homer

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!