Dag 1 Aankomst Los Angeles

Door Mark en Chantal - A long time ago Na 11 uur vliegen zijn we er dan eindelijk: Los Angeles. Al in het vliegtuig moesten we allerlei formulieren invullen en bij de douane worden vingerafdrukken en foto's gemaakt. (Voel me nu al een crimineel) Verder ging het soepeler dan verwacht. Binnen een half uur hebben we de koffers en zitten we in de shuttle bus naar Alamo voor de huurauto.
Eerst in een lange rij wachten, om vervolgens door een zeer changerijnige man te woord gestaan te worden. Als we geen upgrade voor onze auto willen (die volgens hem echt veel te klein is voor ons tweeen) en geen aanvullende verzekeringen wordt ie nog chagerijniger. Hij stuurt ons naar buiten om onze "compact"auto te gaan zoeken. Niets te vinden. Uiteindelijk komt er een dame aangereden in een bak van een auto. Zet deze voor onze neus neer en vraagt: Compact ? Een Cervolet HR in koperkleur.
En zoek het verder maar uit. Geen uitleg, geen instuctieboekje.
Vanaf daar naar het Howard Johson Hotel kamer 318. Nog even een blokje om, maar niet veel te zien, want "nobody walks in LA"
Om 21.00 uur vallen we doodmoe in bed.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan