dinsdag 28 juli 2009

Door vosmarm - A long time ago In alle vroegte vertrokken tenten en campers voor de zonsopgang van Monument valley. De mannen ronkten door. 7 Uur Arizona time (8 uur Utah) overeind naar douches etc . Wachttijd viel mee. Wij waren al uitontbeten toen Laurens aan kwam wankelen. Camper ingepakt terwijl hij douchte. Weg van het prachtige uitzicht op Monument Valley.
Mooie rotsroute naar Blanding voor de tank. Daarna Roy moeten overtuigen voor de Needles overlook van 22 mile. Hij was bang dat hij haarspeldbochten moest rijden met de camper. Maar het was kaasrecht stijgend tot 2000 meter. Inderdaad prachtig uitzicht vond ook de rest van de familie.
Belgen zorgden voor onrust omdat zij geen benzine meer hadden en wil heel ver van de bewoonde wereld waren. Wij hadden ook geen passende oplossing.
Na onze lunch vertrokken. Geen Belg onderweg aangetroffen.
Op de camping mooie plek in de schaduw naast de sportvelden. Toch wel 30 graden. Wij gaan op weg naar postkantoor etc. De mannen liggen binnen,
Ons tochtje naar het centrum bleek te lang. Roy kwam platenzaken tegen etc. Postkantoor inmiddels dicht. Wel veel souvenirs-zaken etc.
Thuis uiteindelijk allemaal gezwommen, terwijl om ons heen de enorme camper-bussen worden geparkeerd. Roy  met mannen naar de Mac, ik aan de yoghurt, onder voorwaarde dat er morgen vroeg zou worden opgestaan.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!