2e dag Gatlinburg

Door quinta en andreas - A long time ago

We zijn inmiddels al 2 dagen bij Suzanne, Nico en Jasmijn in Tree Way, Tennessee.

Toch nog even een paar foto's van onze 2e dag in Gatlinburg. Een leuk dorp, maar wel erg toeristisch. Het dorpje is een beetje te vergelijken met Scheveningen, maar dan zonder strand.

Deze dag (24 juli) waren we vroeg opgestaan om nog wat van Gatlinburg te zien en daarna in de middag aan een stuk door naar Nic, Suz en Jasmijn te rijden.

Quinta en Andreas boven op de berg in de Smokey Mountains. Na al onze moed verzameld te hebben zijn we met de kabelbaan naar boven gegaan!Na ons avontuur op de kabelbaan zijn we (op advies van Ria en Wim) wezen mini-golfen. Dit was uiteraard hilarisch. Na veel ballenrapen en misslagen mocht Quinta de hoofdprijs mee naar huis nemen. Met slechts 50 slagen was zij de trotse winnaar van de Davy Crokett bokaal!Na de zware inspanning die we hadden moeten leveren op de golfbaan was het tijd voor food!
En waar anders ga je dat doen dan bij het Hard Rock Cafe. Een aanrader voor thuis. Hamburger met blauwe kaas met een mojito erbij. Nadat we propvol zaten zijn we naar ons hotel geslenterd en toen was het moment van afscheid nabij.

Afscheid genomen van Brend en Mariska die morgen naar Charleston rijden (lange rit van 6 uur). Wij gingen onze eigen weg en begonnen aan onze eigen lange rit van 6 uur naar Tree Way Tennessee. Eindelijk op ons doel af. Op naar Nico, Suzanne en Jasmijn!

Groetjes Quinta en Andreas

http://www.tboek.nl/gastenboek/amerikawww.tboek.nl/gastenboek/amerika

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!