16-5-2010 Aankomst losangeles

Door reisverslag thom en astrid - A long time ago

Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan al om 4.15 ging de wekker .

Eerst koffie gedronken toen de rest van de spullen gepakt en hub alles in de auto en op naar Amsterdam alwaar we moesten inchecken .

pffff wat een gedoe daar zeg eerst aan melden toen de koffers gedaan daarna de rolstoel ingeleverd daarna het ik de hond nog even laten plassen enzo toen naar de taxfree shop voor wat laatste dingetjes gekocht en toe op naar cate F5 waar ons vliegtuig al stond.

we hadden 25 min vertraging maar dat hebben we weer ruim goedgemaakt ondanks dat we moesten omvliegen vanwege de as wolk.

Om  12.45 Amerikaanse tijd stonden we weer op de grond . en al die tijd heeft mellis nog niks gedaan knap he .

Toen weer alle spullen verzameld en door de douane nou we hadden geen probleem nergens mee ook niet omdat we eten voor de hond bij ons hadden en de medicijne was ook geen probleem  alles werdt wel weer gescaned maar geen probleem.

Daarna op naar de taxi die ons naar het hotel zou brengen nou daar ging het dus mis er kwam maar geen bus die ook rolstoel kon vervoeren en uiteindelijk na een uur wachten  kwam weer die eerste piloot die eerst gebeld had voor een bus en toe bleek dat ie zelf een lift aan boord had grrrrrrrrrrrrrrrrrrr  maar goed hij kreeg dus niet veel tip hahahaha .

Daarna ingecheck in het hotel en de hond eten gegeven en laten plassen dus had hij  het almet al ruim 15 uur opgehouden knappe hond he

nu liggen we op bed uit terusten het is hier nu 16.30 en in nederland is het nu 01.30 in de nacht wij hebben dus een langedag gehad. op naar morgen camper halen en de vakantie begint tot slot nog een paar foto,s  truste voor nu

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!