Dag 3 in New York

Door Roy Asbroek - 18-10-2012 04:30 Vandaag was het weer een mooie dag de zon scheen weer en het was mooi weer voor een helicopter vlucht over NY. DDR vlucht over de stad was echt geweldig je weet niet wat je ziet:-).! Na de vlucht bleek de entree voor de boot te zitten van de statue of liberty (vrijheidsbeeld) en Ellis' islands waar vroeger als je ging emigreren daar eerst heen moest. Dus heb ik dat gelijk maar mee gepakt na zowel bijna 2 uur in een rij staan wachten en 5 min op de boot kwam ik eindelijk op het eiland waar het vrijheids beeld staat. Het was echt prachtig vooral dat je het beeld nu echt ziet en er voor staat, met het prachtige uitzicht er ook nog eens bij van de NY skyline. En vandaar uit ben ik naar Ellis Island gevaren dat was wel mooi maar hou niet echt van geschiedenis dus het viel mij een beetje tegen. Dus ben ik vandaar uit gelijk eigenlijk maar weer terug gevaren naar NY. Maar had nog geen zin om weer een taxi te nemen dus heb een kaart gekocht voor een citysights (hop on hop off) bus die mij langs alle bekende delen van NY reed tot aan timesquare daar ben ik er uit gegaan en weer ff wat winkels in gegaan. En toen ik de bus weer tegen kwam bleek er vanavond een night tour te wezen en heb dat ook gedaan. We zij weer overal geweest zelfs over de Manhattanbrige zo dat we een mooi zicht hadden op de brooklynbrige. En zo hebben we ook een ronde gemaakt door brooklyn en weer terug over de Manhattanbrige door Chinatown naar timesquare waar de tour eindigde. Het was me een dagje wel weer. En nu nog maar een paar dagen te gaan .!

Reacties

Erika 18-10-2012 05:12

Wat ontzettend leuk om te lezen roy! En weet ik vind je maar wat STOER zo helemaal alleen in new york...dat zouden maar weinigen jouw nadoen!

Nog heel veel plezier!

Cindy 18-10-2012 06:27

Idd Roy, leuk om te lezen...en net wat Erika zegt...STOER dat je het in je uppie doet!

annelies 18-10-2012 06:50

he roy
geweldig wat je allemaal hebt gezien.
geniet nog even de dagen zijn zo om dus doe alles wat je nog wilt doen of zien, en leuk die foto's die je stuurde van de naked cowboy ha ha

Joyce 18-10-2012 07:30

Rooooy :D

Je houdt ons goed op de hoogte via de whatsapp maar ik lees ook elke dag je blog :)
Ik vind je net als alle super tof wat je hebt gedaan. Dit was een grote stap en die deed je zomaar even :D
TOOPPEEER!!

Ik denk aan je ;)!

janneke hofman 18-10-2012 08:11

ik had wel mee gewild
wat ik allemaal lees
geweldig
geniet ervanHermien 18-10-2012 08:24

Leuk te lezen Roy. Genieten nog maar.

Henk en Tanja 18-10-2012 09:14

Man wat een geweldige trip maak je.Ik hoop dat je veel foto's maakt want die willen wel graag zien.
Geniet nog lekker van deze trip, we blijven je volgen.

Melany 18-10-2012 10:49

He dan!! Ben super trots op je!! Ben blij dat je het na je zin hebt en dat je alles heb bekeken enzo! Xxx Mel!! Geniet er nog even van!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan