Dag 5 in New York

Door Roy Asbroek - 20-10-2012 04:08 Vandaag heb ik niet heel veel gedaan omdat het in de ochtend echt heel hard en lang heeft geregend tot in de middag. Maar ik heb ondertussen de bus genomen waar het warm en droog was :-) naar 9/11 memorial. maar voor dat je van de ene kant naar de ander kant bent van new York nou dat duurt even want het is soms (nou meestal dan) alleen maar file rijden en wachten voor stoplichten en een tijd stil staan :-).! Maar het was het ritje waard want ik ben aan gekomen bij 9/11 memorial. En dat is echt heel indrukwekkend en mooi als je bij na denkt dat daar gewoon 2 hele hoge gebouwen hebben gestaan, en gewoon in zijn gestort en hoeveel mensen er bij omgekomen zijn. dan word je wel even stil. Maar ook nu voor dat je daar binnen komt word sowieso 3x gecontroleerd voor de veiligheid. En naast het memorial staat nu als weervhet hoogste gebouw van new York en ze zijn er neg steeds mee aan het bouwen de freedomtower. Voor de rest ben ik daar dat gedeelte nog even wezen rond lopen en nog geskypet met de vrienden van uit het Starbucks café en toen weer rustig de bus genomen terug wat ook weer een reis was door het verkeer hier. Toen was ik terug heb even wat gegeten en een tijd op de rode trap gezetten op timesquare om lekker mensen te kijken.

Reacties

Ria Baltes 20-10-2012 09:15

Mensen kijken is daar vast leuker dan hier, en dat biertje wat je zo miste drink je maar als je de foto's terug gaat kijken. Volgens mij heb jij het daar prima naar je zin. geniet er nog even van.

Anita 20-10-2012 11:50

Ey jij. Zo wat heb jij het na je zin daar!! Geweldig om te lezen jongen! Kan niet wachten op de fotos... We zien je snel weer.. Geniet er nog van jongen!! Het is je heeeel erg gegunt!!!

Xje

janneke hofman 20-10-2012 20:55

Nog een paar dagen en dan is het voorbji geniet er ervan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan