Dag 8 charleston

Door Roel van den Broek - A long time ago Na een gezellig avondje kroeg moesten we er 's Ochtends weer vroeg uit om richting charleston te rijden. In charleston aangekomen na 4,5 uur zijn we na het visitorcenter gereden om te kijken waar we het beste konden zitten. Na alles uitgezocht te hebben zijn we na het motel gereden midden in het centrum. Inmiddels was het alweer 5uur dus konden we niet echt wat gaan ondernemen. We zijn gaan douche en ergens wat gaan eten. Daarna wat rondjes door de stad gelopen en een leuk kroegje opgezocht met een goed bandje! Vanmiddag gaan we shoppen en daarna richting het strand. Vanavond weer verder rijden richting Cape canaveral. De verhaaltjes worden inderdaad steeds korter maar we hebben ook steeds minder tijd om wat te schrijven. En met al dat rijden maak je natuurlijk wat minder mee. Tot morgen maar weer!

Reacties

Aniek A long time ago

Neem cadeautjes voor mij meeee, hahaha grapje. Veel plezier nog!
X Aniek

Angela, Jan ,tante Ans, Senna en Jaimy A long time ago

Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben. Leuk om te lezen wat jullie meemaken. En geweldige foto's! Senna zei "Wat moeten ze lang rijden." Veel plezier morgen, groetjes van ons allemaal.

Marleen en Paul A long time ago

Hoi Boy's. wat een ervaringen weer, geniet ervan en veel plezier. Rij voorzichtig

Frank (de zwager) A long time ago

Hee Roel en friends! Geniet ervan daar he! Maakt niet uit dat de verhaaltjes korter worden hoor dan heb je tenminste meer tijd om te genieten daar haha!
Groetjes!!!
Frank
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!