dag 9, Bryce Canjon

Door Ronald en Karin in de usa - A long time ago

Vannochtend half bevroren wakker geworden. De kachel in de rv werkt niet. Helpdesk van cruise amerika gebeld maar we zitten weer eens in the middle of nowere dus konden ze ons niet verstaan. Dan maar warm gaan douchen en ontbijten. Na de afwas (foto) zijn we naar het zuidelijkste punt van Bryce Canjon gereden. De uitzichten waren ook hier weer onbeschrijvelijk ( we vallen in herhaling maar zo is het nu eenmaal) dus zetten we een paar van de vele foto's op het blog. De foto's zijn mooi maar geven niet echt weer wat je meemaakt als je er zelf bent.

Bij terugkomst op het rv park nogmaals gebeld met cruise amerika. De vebinding was beter en na uitleg van het probleem kregen we toestemming om een space heater te kopen. Dat geld krijgen we later terug. Wij naar de receptie om te vragen waar we zo'n ding konden kopen. Rijdt maar even naar de hardwarestore in Tropic was het antwoord. Toch weer een ritje van 7 mile maar een half uur later zitten we wel met warme voeten dit bericht te schrijven en is het vannacht ook lekkker behagelijk.

Morgen naar Capitol reef......

Reacties

gerard A long time ago

he dame en heer,dit ziet er weel heel goed en mooi uit.hoop dat jullie nog veel meer mooie momenten hebben,have fun.ps denk nog even aan je bowling team,afgelopen dinsdag 23-10-12 net aan verloren.groet gerard en ilonka

bram A long time ago

gaaf ik geniet mee wat mooi

Tineke A long time ago

He zus en zwager, is me dat ff genieten. Keep on smiling.

ma A long time ago

jongens wat een mooie reis jullie zijn enige herinneringen aan het verzamelen ,geniet nog

MaZoNo A long time ago

Wat heerlijk dat jullie zo genieten.Ik kijk uit naaar het volgende verslag.Ga zo door.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!