Campbell River

Door A.D. Vermeulen - 20-05-2013 05:05

Toen we vanmorgen weggingen uit Tofino was het mistig, we zijn nog even door het dorpje gereden , maar door de mist zag het er ongezellig uit. We hebben daar de tank volgegooid: wat een slurpmachine. het is net of je een emmer leeg gooit.

Al snel brak de zon door en die is de hele dag bij ons gebleven. Het was weer een prachtige route om te rijden. Onderweg een paar keer gestopt om te genieten van al het moois wat de natuur ons laat zien. Toen we op camping Parkside Campground in de buurt van Campbell River aankwamen werden we begroet door een alleraardige robuuste dame. Ze vertelde meteen van alles en nog wat,  maar kon ons niet garanderen dat we in de buurt beren zullen tegenkomen. Wel hebben we al herten gezien die rustig naast de hwy lopen te grazen en zich niks aantrekken van het verkeer. In de middag zijn we nog even naar CR geweest en op de pier gelopen waar je een prachtig uitzicht hebt op de Coast Montain Range.  Als het weer zo blijft gaan we morgen naar Strathcona Provincial Park , dit is een park met heel veel meren en gletsjers. Dat wordt veel wandelen. Zo niet dan gaan we verder naar Nanaimo. Dus afwachten maar.

Rietje

Reacties

hans 20-05-2013 07:06 {{button-12138}}

wandelen? kunnen jullie dat? Het voordeel van de regen en mist is, dat het dan niet stuift. Dan heb je namelijk ook geen uitzicht. Hebben jullie ook foto's waar Ad op staat? We geloven namelijk nog steeds niet of hij er werkelijk bij is.
Gr.
Hans

Aaf 20-05-2013 11:37 {{button-12157}}

Hoi Rietje en Ad
Mooi om te zien dat jullie zo genieten en ook leuk om vanuit hier een indruk te krijgen hoe de reis verloopt,geniet verder!

Henk en Hennie 20-05-2013 15:05 {{button-12164}}

Mooi, dat jullie zo genieten.
Ziet er ook mooi uit.
Gaan jullie reisverslag volgen.

Veel plezier, ook wij hebben Ad nog niet gezien.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan