Kamloops - Whistler

Door Zwany en Robert - A long time ago

 Er is een blogje ergens onderweg blijven steken en in de middle of nowhere verdwenen. Dus nu opnieuw en ook in word  J  De plannen zijn gemaakt, alles is behalve groot, groter grootst ook mooi mooier mooist en ook ver verder verst;) ( en vet vetter vetst ) . .Beren zo dicht bij te kunnen zien is uniek en geweldig , zo rustig als die aan de kant van de berm hun eten zoeken , besjes op eten, niks agressief of eng maar we blijven toch op een veilige afstand. We genieten met volle teugen ! en wat is de natuur hier mooi!

Eerst  verkast naar Kamloops ;) na een camping vol natuur nu een camping wat lijkt op een truckers campsite , maar wel 30 graden in het zonnetje en schitterend weer ! De stad Kamploops is helemaal niets ,zover als we kunnen zien veel industrie en een beetje grauw. Maar we konden hier wel op internet en er waren  wasmachines, waar je zonder wasmiddel niets aan hebt, tja de receptie was al om 4 uur dicht , dus wassen maar uitstellen. sMorgens   in een Denny's om 9 uur smorgens voetbal kijken :) dit bij een gezellige van oorspong Nederlandse manager en waarvan Jeske meteen een baan in Revelstoke kreeg aangeboden  :0. Volgens mij vond ze het maar wat gezellig dat wij daar voetbal kwamen kijken. Daarna door naar  Whistler.

Het camper rijden en leven bevalt prima en wat is het heerlijk dat een aantal dingen zoals legen van de tanks, bijvullen van propaangas etc gedaan wordt door de kinderen. Zij koken trouwens ook geregeld J En rijden de grootste stukken. Bewondering voor onze Jeske en Timo die de camper besturen alsof ze nooit anders gedaan hebben !

Nu een schitterende camping in Whistler met wifi, een dag rijden op schitterende weg vol haarspeldbochten en berg op en berg af. Het ene uit zicht is nog mooier dan het andere, en hebben onze eerste grizzly beer gespot,  dinsdag blijven we hier om hier Canada day te vieren ( 1 July) Woensdag door naar Vancouver waar we orka’s gaan spotten en even van de zee willen genieten, drie weken is veel te kort merken we wel ! . De camping waar we nu zitten is gewoon er mooi en leuk . Jonge jongens en veel mag hier , een shuttel bus naar Whistler maakt het verblijf hier erg aangenaam ! En wat is Whistler leuk J vandaag helemaal met de gondola en peak to peak naar boven geweest, een hele belevenis en uiteraard even bij de Olympische ringen een foto gemaakt, tenslotte zijn hier de Olympische spelen geweest . Boven werd er zowaar nog gesnowboard en was het “koud”   Daarnaast is het een echt bikers oord met een schitterende mountainbike parcours en het dorpje zelf ? toeristisch maar erg gezellig. De tijd gaat veels te snel !

Een ding is zeker wat zijn de mensen hier relaxt en vriendelijk ! heerlijk !

Reacties

Rietje Vermeulen A long time ago

Wat fijn dat jullie zo genieten. Neem de vriendelijk/relaxtheid van de Canadezen mee naar Nederland.

Annie A long time ago

Wat is de natuur daar adembenemend mooi en ja, dan zou je 3 maanden moeten kunnen rondreizen.
Blijf genieten en ik doe dat op afstand mee.

José A long time ago

Het is overduidelijk dat jullie volop aan het genieten zijn. Blijf dit doen en maak mooie herinneringen!!
Leuk om nu eens een blog te volgen ipv zelf te schrijven ;)

Mieke de Vos A long time ago

Klinkt goed. Ik wil óók!!!!

Ger A long time ago

Jullie genieten super daar in canada en prachtige foto s.

Janny Nooij-Kapinga A long time ago

Wat mooi is het daar! Zo te zien genieten enorm. Het is ook zo bijzonder om met elkaar op stap te zijn! Voor mij is het heerlijk om met jullie 'mee te reizen'
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan