Dag 12: Van Monument Valley naar Moab

Door Margo van Oers - A long time ago

Na een lekker ontbijt in ons hotel, Kayenta Monument Valley, en enkele boodschappen doen zijn we eindelijk opweg naar Monument Valley. Het weer ziet er niet goed uit. Toch als we een half uur later arriveren klaart de lucht op. Het uitzicht  vanaf het visitorcenter is fantastisch, alleen we willen de valley in. Bij de lokale tours ben je voor zijn vieren al 340 dollar kwijt. Je kunt ook een self guided tour doen met de auto, maar dit is offroad. Na gekeken hebben hoe enkele auto's dit druft Henry het wel aan en gaan we met de auto de valley in. De tour is redelijk te doen alleen je kunt geen volledige loop maken, er zat zelf een jeep bijna vast. Toch een geweldige ervaring en je ziet veel meer dan vanaf het visitorcenter. 

Na heelhuids uit Monument Valley te zijn gekomen vertrekken we naa onze volgende slaapplaats Moab. Onderweg kom je langs Mexican Hat en de Valley of the gods. Ook is Henry nog aangehouden door de politie, gelukkig na een vermaning konden we verder.

Om 18.00u aangekomen in ons hotel, wezen eten bij de Burger King, daarna zijn de jongens nog gaan zwemmen en ma wat gaan wassen.

Reacties

Henry A long time ago

Die agent verveelde zich. By the way, ik hoefde niet eens mijn rijbewijs te laten zien alleen mijn paspoort. HAHA! LOL.

Bineke Kalkman A long time ago

jaja

en nu de waarheid Hen !!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!