Vancouver

Door Fam. Kusters - A long time ago

Zondag  20:00 local time ( Ned. 5.00) Na een prima vliegreis te hebben gehad, zijn we zaterdag aangekomen in Vancouver, Canada!

Op het vliegveld sta je nog eens een paar keer in de rij ( lijkt de Efteling wel), paar keer paspoort laten zien."Waarom blijf je een maand in Canada" vragen ze dan.

Nou wij zijn "on vacation"en "visiting family" dus. Fijn, in de rij voor de taxi, er moesten meerdere mensen uit ons vliegtuig naar hotel Sandman, dus hebben we de taxi gedeeld met een stel dat net als wij voor het eerst met een camper gaat rijden. Morgen als we de camper op gaan halen delen we weer een taxi, scheelt toch weer ( ritje kost $40) Vandaag zijn we een rondje Vancouver gaan doen met de Hop on hop off bus. Alle bezienswaardigheden gezien (denk ik , bus reed aardig door).Vancouver is dus heel groot met hele grote, hoge gebouwen, Veel oude gedeeltes (lees zooi) .Maar ook veel nieuwe gebouwen. Veel zwervers ook. Rob heeft na mij in het hotel gedropt te hebben nog een rondje bus gedaan om foto's te nemen. Nu dus even een verhaaltje schrijven, straks nog wat campings opzoeken, nu hebben we nog internet, wie weet of nog veel gelegenheid krijgen om te internetten. We gaan het zien!

 

Groetjes vanuit Canada

Rob & Irene

Reacties

Anke en Henk A long time ago

Goed dat de reis goed verlopen is. De eerste beelden heb je op je netvlies staan. Nu de foto's nog.
We zijn benieuwd. Veel plezier en we lezen en zien wel verder.

Ronald en Yvonne A long time ago

Hey lieve familie -;)
Zo die lange vlucht is achter de rug, nu gaan genieten, hebben jullie je drankje al gedaan ?
Leuk voor ons, dat je de moeite neemt een blog bij te houden, zo zijn we er ook een beetje bij. Geef ome Cor een dikke pakkerd van ons.
Tot nader horen, gr.

Henry en Janneke Rutgers A long time ago

hay Rob en Irene,
Zo de kop is eraf.
Fijn dat de vliegreis is meegevallen.
Neem veel foto"s en geniet ervan .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan