van Banff naar Hope

Door Fam. Kusters - 09-06-2015 04:19

#3dagen in Banff geweest, veel gezien vooral het dorp/ stadje.Prachtige meren en gebergtes, eigenlijk overal om je heen. Hoodoos bekeken.Vuurtje gestookt , Rob kreeg er geen genoeg van om blokken hout op het vuur te gooien! Nog een hotspring gedaan gister maar in de zon is 39 graden water een beetje te warm.Laat opgebleven om de sterren te zien, maar dat duurde wel erg lang. Moe naar bed , misschien een nachtje doorslapen? Nee dus... alle nachten worden we wel een paar keer wakker( of veel keer) . Vaak staan we naast de Highway of naast de Railway. Die loopt meestal bijna door je campertje heen. Poepoe zo'n diesel die luid toeterend met een stuk of 100 (echt waar) wagons langs komt denderen.

Afijn, vandaag begonnen aan de reis naar Revelstoke. In Golden gestrand want we hadden onderweg een meertje rond gelopen. 5,6 kilometer dus viel mee...op de heenweg, de terugweg ging door een bos,bergje op,bergje af, veel stronken en berenpoot afdrukken op de grond. Ok dan. Versleten verder gegaan, dus in Hope heb ik Rob een weggetje opgestuurd daar word  je eng van. Kwamen we op een "local" kampeerterrein aan met zonder niks. Zelfde weggetje maar weer terug. Nu op een kampeerterrein jawel, aan de highway. Wonder boven wonder met goed internet, dus alle mails zijn bekeken, site's bijgewerkt enz.

Zal wel weer een tijdje duren voor we weer kunnen internetten. Met de foto's lukt t ook al niet, wel op facebook, dus diegene met facebook moet daar even kijken, anders het fotoboek afwachten.

 

 

Reacties

Ellen en Inge 09-06-2015 09:58

Wauw wat een avonturen!

Ellen en Inge 09-06-2015 10:09

mooie foto's en lekkere beer

Ronald en Yvonne 09-06-2015 21:13

Wat een prachtig land is het toch, jullie hebben een geweldige "huwelijksreis" t is jullie gegund, blijf genieten en geef Susan een big hug van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan