Viva Las Vegas

Door Sharon Kouwenberg - A long time ago

Jeminee,  wat een drukte de afgelopen dagen. Vandaar dat het blog even in de ijskast heeft gestaan, hoewel Martin wel foto's heeft geupload.
Omdat we op 12/8 vroeg vertrokken vanuit Mammoth,  waren we rond enen al in Las Vegas.
Ingecheckt bij ons prachtige resort (westgate flamingo bay), waar we een villa met twee slaapkamers hadden geboekt.
Wat een luxe: kids ieder een eigen kingsize bed, flatscreen en apart toilet en badkamer, ouderslaapkamer met grote lits-jumeaux, badkamer, toilet, weer een flatscreen en klap op de vuurpijl: een heuse jacuzzi in de slaapkamer!!! Keuken volledig uitgerust met alle denkbare apparatuur, wasmachine en droger en natuurlijk mocht in de woonkamer opnieuw een flatscreen niet ontbreken.......niet dat we veel tv hebben gekeken, voor entertainment loop je de Strip op.

En dat hebben we drie dagen lang gedaan: ons vergaapt aan alle lampjes, 'gekke' mensen, showgirls, impersinators  (van  Elvis tot Marilyn, en van bumblebee  tot dora en minions.) 
De roltrap af bij Planet Hollywood en je loopt recht tegen een straatartiest aan, die een prachtige uitvoering van "my girl" ten gehore brengt. 

De "wows" en "wah's" waren ontelbaar bij en in hotels als het Luxor met de enorme sphinx voor de deur, het Venetian met zijn 'Grand Canal', New York New York met een heuse achtbaan, vrijheidsbeeld, Empire State Building en voor de tweede keer tijdens onze vakantie liepen we aldaar over de Brooklyn Bridge :-)
We hebben geschuild tegen de regen onder de Eiffeltoren en acrobaten zien zwaaien boven de gokhal in de nok van Circus Circus.
Onder de indruk waren we ook van de vulkaan bij The Mirage, de fonteinen van het Bellagio vielen helaas een beetje tegen. ...

Maar onze kers op de taart was donderdag 13 augustus: om tien uur 's ochtends  werden we door een "White Stretched Limo" opgehaald en naar Vegas Weddings Chapel gebracht voor onze 'huwelijksceremonie'.
Zelfs na 18 jaar waren we zenuwachtig......
Opgevangen door weddingplanner Jan (dzjèn), praatje met Reverand Dan, verplichte prewedding photoshoot, en uiteindelijk werd Sharon opgehaald door 'The King', om aan zijn arm de kapel binnen te schrijden terwijl hij "Love me tender" zong.......
Een mooie toespraak van de 'minister', die toch wel wat emoties opriep. 
Pim mocht de ringen dragen en aangeven, toen wij onze geloften opnieuw aflegden. De 'unity candle' die we samen hebben aangestoken zit goed verpakt in de handbagage!  Nog een dans, veel kussen, en daarna heel veel lol met Elvis. Na de ceremonie nog meer foto's, met en zonder Elvis. En na dit achtbaanritje van een half uur werden we weer keurig afgezet bij het hotel door chauffeur Bob, via een omweggetje over de Strip op verzoek van Martin.

Stralend weer voor een bruiloft,maar in de middag begint het te onweren en dat houdt niet meer op...... Alle straten overstromen , bliksem slaat in een zendmast en 30 uur later is het radiostation nog steeds uit de lucht....
De laatste plaats waar we het verwacht hadden, maar in Sin City worden we tot op de huid natgeregend.
 
We hebben deze bijzondere dag afgesloten met een diner in  het "top of the world restaurant "in de Stratosphere Tower. Heel bijzonder, het restaurant draait rond terwijl je dineert, na een uur heb je heel vegas gezien vanaf de 106e verdieping.

Vrijdag eerst foto's kijken en uitkiezen bij vegas weddings, waar we ook de dvd krijgen,  welke met een camera op statief is opgenomen in HD kwaliteit, dus bij deze zijn jullie uitgenodigd om het moment te herbeleven!
Vervolgens een hele dag Strip, met s avonds wederom licht,geluid, artiesten en meer van Vegas' kernwaarden. 
Eigenlijk liggen we veel te laat in bed voor de lange rit van de dag erop. 500 km rijden naar de Grand Canyon! Hierover meer in de volgende update.....


 

Reacties

liesbeth/ad A long time ago

Wat een verhaal weer zeg, jammer van het natplensen, maar ja je kunt het maar gehad hebben kinders. Nog veel kijk ,hoor, plezier daar, we vernemen wel weer iets van onze goede uitstekende journalisten die ons op de hoogte houden. Wij houden van jullie.xxxx

Cleontine A long time ago

Oh wat heerlijk om jullie te volgen en zo onze reis ook een beetje te herbeleven. Mooi te horen hoe jullie de bruioft ervaren hebben. Vanaf de bank bij Leon meerdere 'aaaaaaah's' bij het zien van het traantje dat zo gracieus weg gepinkt werd door Sharon :-).
Geniet van de immens prachtige panorama's van de Grand Canyon!

Bas A long time ago

Ik hoop dat al jullie verwachtingen daar zijn uitgekomen! Samen voor een lang en gelukkig leven. Het opwarmrondje is al gedaan ;-)
Blijf scherp, blijf genieten en we zien jullie snel weer terug!
(maar nog niet he-le-maal)

Anny A long time ago

Wat een belevenissen weer, zeg!
Enne de 106e verdieping, da's wel érg hoog... maar natuurlijk een grandioos uitzicht!
Ik neem de uitnodiging, om het moment te herbeleven op dvd héél graag aan!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!