Los Angeles en Lake Havasu

Door M.A. Ruiterkamp - 10-07-15 08:57

De eerste dagen zitten er al weer op. We hebben ons prima vermaakt in LA. De eerste dag zijn we lekker op pad gegaan. Eerst naar het bekende Hollywood sign, daarna naar de Hollywood Bowl waar net een repetitie aan de gang was en wij even gratis naar mochten luisteren. Daarna de Walk of Fame bewandeld en door naar de Santa Monica Pier. Deze mooie eerste dag in LA afgesloten bij "The Grove" Een mooi Shopping Centre met lekkere eettentjes. 

De tweede dag LA zijn we naar de Universal Studio's geweest. Ook daar hebben we ons prima de hele dag vermaakt. We hadden geluk met het weer. Het was wel l bewolkt, maar de temperatuur was heerlijk en aan het eind van de middag trok het nog mooi open. Deze dag afgesloten bij Jack in the Box en daarna nog even gekeken bij een echte muziekwinkel "Amoebe Music". 

De derde dag is een reisdag van LA naar Lake Havasu. Onderweg stoppen we nog bij Palm Springs en Yoshua National Park. Een heel mooi park met schitterend uitzicht. De geplande reistijd van 5,5 uur blijkt iets langer te zijn en we komen uiteindelijk om 22:15 aan in het hotel. Gelukkig weer mooie nette ruime kamers en Tim, Britt en Marlissa nemen nog even een duik in het zwembad.  

 

Reacties

Lydia en Wim 10-07-15 09:04

Wat een geweldige belevenissen hebben jullie al meegemaakt en de reis is nog maar pas begonnen :-).
Onze felicitaties met de verjaardag van Britt.
Veel plezier met elkaar.
Liefs.

Lydia en Wim

Ria 10-07-15 09:47

Hallo allemaal. Wat heerlijk dat alles naar wens verloopt. Super leuke foto,s ook. Hele fijne dag en vanavond proosten he jongens!
Britt speciaal op jou , doen wij dat ook.
Fijne verjaardag๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie