Vancouver

Door Michael van der Ouderaa - A long time ago

Na een voorspoedig vliegreis rond de middag in Vancouver gearriveerd. Met de taxi naar de Ramada Inn downtown Vancouver. Dat was althans de bedoeling maar onze indiase taxichauffeur kende geen “gerantville” street. Uiteindelijk lag het toch aan mijn dutch english volgens hem. “Grentville” deed wel een belletje rinkelen. Ramada Inn heeft vriendelijk personeel, prima kamers alleen ligt het naast een danceclub annex pub. Op vrijdagavond en zaterdagavond moet je wel de muziek tot laat in de nacht voor lief nemen. Om te wennen aan het tijdsverschil zijn wij maar gaan wandelen naar Robsonstreet en vroeg gaan eten in Milestone restaurant. Na twee biertjes kwam de man met de hamer langs.

De volgende dag viel de voorspelde regen. A beautiful day met liquid sunshine. Canadezen zijn positivo’s. Dagje om te wandelen naar Chinatown en Gastown waarna wij met de seabus naar North Vancouver zijn overgestoken om in het Capilano Park terecht te komen. Beroemd vanwege de hangbrug over de kloof en opgeleukt met een treetop wandelpad. Leuk park! Terug met de bus. Vancouver heeft prima openbaar vervoer maar je moet even de spelregels door hebben. Zo geldt na 18.00 alleen het 1 zone tarief. Moe van het wandelen in één van de lokale sushi tentjes gegeten. Family boat menu waarbij alle sushi in een echte boot op tafel kwamen.

Reacties

Nicole A long time ago

Hoi vakantiegangers! Dank voor jullie verslag. 9 uur tijdsverschil is ook wel heel erg veel om aan te wennen... Ik ga gauw verder lezen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!