De dertien

Door Familie van Bergen - 27-07-2017 03:12

Vandaag vanuit Daytona Beach vertrokken naar Orlando. Eerst naar Wild florida, airboat tour om alligators te spotten! Wat een beleving! Geweldige rondvaart op zo'n boot, het was enorm heet dus de gids was er bang voor dat er niet veel alligators te zien zijn op het heetst van de dag.. Eerst wel nog een adelaar gezien die vanuit de boomtop ons bekeek, prachtig! Een beetje te ver uit de buurt om een goede foto te kunnen maken.. Later kwamen we nog een alligator tegen die snel onder water ging en een nest waarin de mama alligator lag te snoezen in de zon, je zag de snuit!

Erna een lekker lunch daar gegeten en nog het Wildpark in gegaan. Heel veel alligators gezien, vogels zoals papegaaien en een leguaan die errrug dichtbij kwam!😳 Een aantal luiaards die ook echt heeeel lui erbij hingen, katachtigen die sliepen en diverse maki's, die wel goed tegen de hitte konden, want ze sprongen alle kanten op. Een hele mooie dierentuin die mooi onderhouden was, goed verzorgde dieren en leuk om te bezoeken! 

Daarna richting ons hotel in Kissimmee, waar nog effe een duik in het zwembad en toen douchen en bij carrabbas italiaans restaurant gaan eten, weer erg lekker. Deze italiaanse restaurant keten hadden we in Macon ook al geprobeerd en blijft goed dus! Nu enorm moe en lekker slapen! Morgen staat Universal Studio, islands of adventures op het programma!

Reacties

ell/pierre 27-07-2017 07:38 {{button-46839}}

HE.HE. Dat was dus : "beestachtig" genieten. zo te zien was het hotel ook goed. de ene dag is de andere niet. maar als we het zo lezen,is
de hele reis iedere dag een vol programma. Geniet er maar SUPER van.
groet uit venlo ( nederland) wat een groot land !!!!!!!!!!!!!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan