Grand Canyon uit de lucht en Las Vegas in de avond.

Door Familie Van der Laan - 03-05-2018 09:08

Uitgeslapen en toen zou ik wel even naar de 7eleven lopen om wat te halen voor het ontbijt, aangezien alle winkels in het hotel echt duur zijn💵💵💵. Dat even lopen werd bijna een uur....had de verkeerde uitgang genomen en door werkzaamheden werd een korte weg richting de winkel een lange... gelukkig had ik mijn hardloopschoenen aan, dus ging ik rennend door de straten van Vegas in mijn spijkerbroek en met rugzak op mijn rug. Via de Mc voor een koffie terug naar de kamer en ontbeten. Iris en Aad doken even het zwembad in, in de regen. De glijbanen zijn helaas open van 14.00 tot 18.00...

Een lunchbroodje van de Subway moet ons de middag doorbrengen. We worden rond 13.30 opgehaald voor een vliegtuig met een klein vliegtuigje over de Grand Canyon van ongeveer een uur. We troffen het met het weer. Het was droog en helder, een beetje turbulentie, maar daar hadden wij geen last van. Dmv een koptelefoon kregen we informatie waar we overheen vlogen en hoe de canyon was ontstaan. Het was ontzettend mooi!!!! Om half 6 waren we terug in het hotel en renden Aad en Iris richting het zwembad voor de glijbanen.... ze gingen vandaag dicht om 17.45... ze moesten ze nog schoon maken.... Iris was hier allerminst blij mee. En dat snappen wij ook wel. We hadden dit hotel uitgekozen ivm de glijbanen. Gisteren was er regen en onweer, dus kon niemand er gebruik van maken en vandaag korter. Echt erg jammer! 

Fenna had haar zinnen gezet op een trui in de outlet, maar dat waren we gisteren vergeten... door het brandalarm dat toen af ging, terwijl wij in een winkel waren. Onze Garmin geïnstalleerd en weer naar de mall. Op de terugweg gestopt bij het Welcome to Las Vegas bord en een echte Wedding chapel😂😂😂. Vervolgens langs hotel Luxor met zijn enorme pyramide, die vooral licht af geeft als het donker is. Hierdoor misten we wel de vulkaanshow bij een ander hotel, maar ja, op internet kunnen we die ook bekijken😉. (Tijd tekort dus eigenlijk hier in Las Vegas). Afgesloten met een heerlijke steak, hotdog met patat en cheesecake😋 en de kids hebben nog wat geld uitgegeven in de kermishallen van het hotel. Morgen verruilen we de drukte in voor de rust van Zion en Bryce, een lange autorit, dus tijd om te gaan slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan