Luray, Roanoke en Cades Cove

Door Leonie - 03-08-2019 04:59

Zoals verteld haalden we maandags onze RV op in Manassas. Wij keurig op tijd, de camper helaas niet: dat liep dus anderhalf uur uit, geen tijd meer om gas en benzine te vullen, dat mochten we zelf doen., en geen 4e "personal kit", oftewel we misten 1 deken, lakenset en kussen. Nou ja, deken was niet nodig en een kussen haalden we later voor een klein bedrag in de Walmart. Verder geen bezem (wel erg handig) en geen mogelijkheid toto koffiezetten! Tja dat is niets voor Hollanders. Dus ook maar een French Press gekocht in de Wal-Mart, werkt ook als je geen elektriciteit hebt. Maar allemaal wel een beetje slordig van Cruise America. De service hield niet over, ook niet bij het inleveren, maar daarover later meer.

In Luray was onze eerste overnachting. De volgende ochtend meteen vroeg naar de grotten (caves) geweest. Even getwijfeld omdat we wel vaker grotten hebben gezien, maar echt, deze zijn de moeite! Het was opvallend rustig daar gezien de enorme parkeerplaats. 's Middags doorgereden richting Roanoke, waar een eindje voor de camping "Middle Creek Campground " zit. Met zwembad en een meertje. Een prima plek om te vertoeven. En een paar vriendelijke honden die op bezoek kwamen.

De volgende dag zou een lange reisdag gaan worden: op naar Cades Cove campground, welke we hadden gereserveerd. We hebben een deel van de 750 km lange Blueridge Parkway gereden. Een prachtige route om te doen, en ook hier weer opvallend rustig. Op de camping aangekomen stonden we in de wildernis: 2 dagen zonder douche maar hebben wel beren gezien met jongen! Indrukwekkend. 's Avonds alvast fietsen voor 24 uur gehuurd waarmee we de volgende dag de Cades Cove Loop Road hebben gereden. Als een van de weinigen op de fiets, want de Amerikanen doen dit rondje (want ver is het niet) allemaal stapvoets met de auto. 

 

Reacties

Oma Ine 03-08-2019 16:47 {{button-59272}}

Henk is nu bij me. We hebben de foto's gezien. We zijn blij dat jullie genieten. De camper ziet er vanbuiten goed uit. Tot het volgende bericht. Groeten, ma en Henk.

Rheat Fillekes 04-08-2019 22:18 {{button-59330}}

Ziet er fantastisch uit. Lekker genieten maar.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan