Miami 13 - 16 september 2022

Door EllyO - 16-09-2022 03:00

Van de Key naar Miami gereden. Dezelfde dag een auto gehuurd )ik wilde een kleine auto maar Henk wilde 1 waar hij goed in kon zitten. Dus: het werd een Chrysler Voyager. Wow. Dikke bak. Alles elektrisch. Schakelen met een mooie knop. Leren bekleding. Welja.

Gelijk maar even bij Hollywood Beach gaan kijken. Wat een prachtige gebouwen staan daar. Toegang tot het strand is wel beperkt door al die hotels en resorts. 

Andere dag naar de wijk Wynwood in Miami. Schijnt dat je daar in de avond niet echt moet zijn maar zo op de dag is het prima. Wijk wordt enorm aangepakt en is 1 grote galerie. Wat een prachtige street art. We hebben ook het museum Wynwood Walls bezocht. Nog mooier dan mooi wat we daar hebben gezien. Heel bijzonder allemaal. Wacht maar tot we jullie gaan vervelen met alle foto's. Henk heeft wel 160 foto's gemaakt. Inclusief dan de filmpje met alle regen en onweer. Moeten nog wel wat gekuist worden. Hebben in restaurant Bakan gegeten. Een bijzonder restaurant. Mexicaans. Met heel bijzondere gerechten. En eindelijk kleine porties. Hier in Amerika weten ze haast niet wat dat is. 

Vandaag naar Miami Beach gereden en een flinke wandeling gemaakt door het Art Deco District. Was mooi om weer te zien. Het huis van Gianni Versace (waar hij op de buitentrap is doodgeschoten) is nu een duur restaurant. Dacht dat dat een museum was maar dat had ik mis. Mooie gebouwen gezien etc. Blijft een apart gebied. Helemaal naar de "Zuid" Beach gelopen en daar een bezoek gebracht aan de pier. Vandaar heb je een mooi gezicht op Miami met zijn hoge gebouwen. Het was alleen door de regen wat minder helder te fotograferen. Helemaal via de kust teruggereden en de auto ingeleverd. Morgen gaan we naar Kissimmee. Ligt net onder Orlando. Zaterdagmorgen vroeg dan de camper terugbrengen en dan door naar het vliegveld. Tot nu toe een schitterende vakantie gehad. Wel met heeeeeel veeeeel regen maar eigenlijk met 1 hele dag regen en voor de rest flinke buien hebben we er toch heel erg van genoten.

Reacties

ienepien 16-09-2022 08:41 {{button-66410}}

Zo leuk om te lezen allemaal!
Geniet nog ff!
Love you!

Art 16-09-2022 16:23 {{button-66430}}

Ik ben benieuwd naar alle foto's!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan