Redactionele blogs

5 x de mooiste hangbruggen van West-Canada

Door Emma Burgers op wo 23 feb 2022 6:30:00 bijgewerkt op di 27 feb 2024 9:00:00

Tussen een zee van groene boomtoppen, of juist op zo’n hoge hoogte dat je eindeloos ver weg kunt kijken: West-Canada telt nogal wat spannende hangbruggen. Heel geschikt voor avonturiers (zonder hoogtevrees) want zo zag je de bossen en bergen van deze populaire Canadese regio nog niet eerder. Of je nou schuifelend stapje voor stapje de brug trotseert, in vliegende vaart eroverheen rent of zonder vrees over de rand naar beneden kijkt: dit zijn onze 5 must-see hangbruggen in West-Canada.

Capilano Suspension Bridge, Vancouver, Credits: Tourism Vancouver

8 populaire surfspots in Amerika

Door Elske Oldeboer op zo 25 feb 2024 11:00:00

Hé surfdude, hé surfchick, ga jij mee om monsterlijke golven te pakken? Laten we afreizen naar Amerika, waar je golven trotseert in verschillende surfwalhalla’s. Hawaii, Californië, maar ook Oregon, New Jersey en North Carolina, bieden de ervaren en minder ervaren surfer een geweldige trip.

Santa Cruz, Californië

10 redenen om Amerika te bezoeken

Door Emma Broekhuizen op di 8 dec 2015 12:00:00 bijgewerkt op wo 21 feb 2024 10:00:00

De eindeloze wegen, uitgestrekte landschappen en grote verpakkingen in de supermarkt vallen veel reizigers op tijdens hun eerste bezoek aan Amerika. Of je nu dol bent op wildlife, mooi weer, uitdagende wandeltochten, historie, wereldsteden of klaterende watervallen: it's all there. Amerika biedt als vakantiebestemming voor iedereen iets. We noemen (slechts) tien redenen waarom je Amerika minstens één keer moet bezoeken.

Monument Valley, Arizona

5 x romantische zonsondergangen in Amerika

Door Emma Burgers op zo 13 feb 2022 18:00:00 bijgewerkt op wo 14 feb 2024 7:00:00

Ah, Valentijn… De meest romantische dag van het jaar. We vertellen vaak over hoe mooi een rondreis in Amerika is, over de ongerepte natuur, bruisende wereldsteden en waanzinnige geschiedenisverhalen. Maar een rondreis door de Verenigde Staten, staat ook garant voor een paar van de mooiste zonsondergangen die je ooit zal zien. Vandaag vertellen we je over 5 plekken met zulke waanzinnige sunsets dat zelfs het koudste hart ter plaatse ontdooit. Mooie avonden gegarandeerd voor jou, je partner, maar natuurlijk ook met je familie of in je eentje: Happy Valentijn!

Clearwater Pier, Florida

Fotoserie Glacier National Park

Door Emma Broekhuizen op zo 27 mrt 2016 10:00:00 bijgewerkt op ma 12 feb 2024 13:00:00

Bossen, bergweiden, meren, gletsjers en ruige bergpieken: alle natuurpracht is aanwezig in Glacier National Park in de Amerikaanse staat Montana. De inheemse bevolking noemt het gebied 'Shining Mountains' en die titel is niet voor niets. Wandelaars kunnen hun hart ophalen op honderden kilometers aan wandelpaden. In deze fotoserie: de hoogtepunten van Glacier National Park.

Glacier National Park montana

Rondreis Zuidwest-Amerika per campervan

Door Lisa Huis in 't Veld op wo 7 feb 2024 10:05:00

Welkom bij het ultieme avontuur: een roadtrip door Zuidwest-Amerika per campervan. Trek je reisschoenen aan, want we gaan verder dan de gebaande paden en ontdekken de vrijheid van kamperen onder de sterrenhemel. Geen vaste schema's, geen polonaise door het nationale park - alleen jij, je geliefde of je bestie, en de onbegrensde mogelijkheden van de Amerikaanse wildernis. Een stoere campervan wordt jouw metgezel op deze roadtrip door het Wilde Westen van Amerika. Buckle up voor de rit van je leven!

Del Mar van Escape

Update Presidentsverkiezingen 2024: Biden vs Trump

Door Maurits van den Toorn op vr 27 jan 2023 9:00:00 bijgewerkt op di 6 feb 2024 10:36:00

Vraag: gaat het in de Amerikaanse politiek altijd over de presidentsverkiezingen? Antwoord: eigenlijk wel. Nog een vraag: gaat het in de Amerikaanse politiek eigenlijk altijd over Trump? Antwoord: eigenlijk ook wel, al zal daar ooit een einde aan komen. Tijd voor een update over de laatste stand van zaken.

The

Top Trails: Delicate Arch

Door Lisa Huis in 't Veld op ma 27 jul 2015 14:00:00 bijgewerkt op za 3 feb 2024 12:00:00

Met zijn rode rotsen, natuurlijke bogen en ongerepte vormen is Arches National Park (Utah) de ideale bestemming voor iedere natuurliefhebber. Nergens anders op aarde liggen zo veel prachtige bogen zo dicht bij elkaar. De bekendste bezienswaardigheden in Arches zijn de Landscape Arch en Delicate Arch. Wil je een wandeling maken en ben je niet bang om stevig door te stappen? Dan raden we de trail naar Delicate Arch aan.

Delicate Arch
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan