Irene Hummel

Irene in Griekenland

Irene schrijft al een tijdje voor Tioga Tours en sinds november 2020 ook voor ViaTioga. Ze is gek op Griekenland en is altijd op zoek naar authentieke locaties die nog niet worden overspoeld door massatoerisme. Bij iedere bestemming probeert Irene een link met de muziek- of filmgeschiedenis te achterhalen. Al haar reisverhalen en andere tips vind je op Neneh's Choice.

Blogs van Irene Hummel

Top 10 staatsparken in de Deep South

Mon 7 Aug 2023 16:15

Varen tussen de met mos bedekte cipressen in Caddo Lake State Park of wandelen naar de spetterende watervallen van Fall Creek Falls State Park. Het diepe zuiden van Amerika zit boordevol staatsparken met elk zijn eigen charme. Van sommige heb je misschien wel eens gehoord, andere zijn vrij onbekend. Ideaal om tijdens je rondreis een dagje door te brengen. Wat ons betreft is dit de top 10 st

Reis in beeld: wintersafari Edmonton & Jasper

Thu 16 Dec 2021 19:56

Waarom afreizen naar de o, zo bekende Alpenlanden als je ook je ski’s kunt zetten op de hellingen van de Rocky Mountains in Canada? De magische poedersneeuw, pittoreske plaatsen en brede skipistes zonder wachtrijen zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie! En dan bestaat er ook nog kans dat je het noorderlicht ziet. In deze blog nemen we je mee op wintersafari naar Edmonton & Jasp

Top 5 bezienswaardigheden Olympic National Park

Tue 27 Jul 2021 6:00

Voor ongerepte natuur ben je in Olympic National Park aan het juiste adres. Hier vind je nog ongetemde wildernis met ruige kuststroken, bergen en gletsjers. Én een van de natste plekken van de Verenigde Staten: het Hoh Rain Forest. Een gematigd regenwoud waar je over een tapijt van mossen en varens loopt en omgeven wordt door groene bomen. Ontdek onze top vijf bezienswaardigheden in Olympic

Top 8 bezienswaardigheden in de Deep South

Tue 18 May 2021 10:43

Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het broeierige diepe zuiden van Amerika. Ontdek niet alleen de jazz, blues en country in muzieksteden als Nashville, New Orleans en Memphis, maar trek ook de natuur in en beleef de mysterieuze Smoky Mountains. Je leest het allemaal in onze top 8 bezienswaardigheden in de Deep South!

Top 9 staatsparken in Oregon

Thu 25 Feb 2021 7:00

Van de hoge bergtoppen in het schilderachtige Wallowa Lake State Park tot de ruige kustlijn van Ecola State Park. Zo divers is Oregon en zo divers zijn ook de heel verschillende staatsparken. We hebben de mooiste voor je op een rijtje gezet. Wat ons betreft is dit de top 9 staatsparken in Oregon.

Top 10 bezienswaardigheden Florida

Tue 28 Jul 2020 11:41

Pretparken, azuurblauw water, palmbomen en witte zandstranden. De sunshine state Florida is een feest voor wie van zon, zee, strand én achtbanen houden. Maar ook voor wie alternatieven zoekt, is er volop te beleven. Check onze top 10 bezienswaardigheden in Florida!

Top 10 bezienswaardigheden in Noordwest-Amerika

Thu 23 Jul 2020 10:10

Welkom in het noordwesten van Amerika! Hier vind je zowel vulkanische landschappen als helderblauwe meren en dorre prairies. Alsof dat nog niet genoeg is, wachten er ook spetterende (muziek)steden als Seattle en Portland op je. De hoogste tijd voor onze top 10 bezienswaardigheden in Noordwest-Amerika!

De mooiste treinexcursies in Amerika en Canada

Fri 17 Jul 2020 7:30

Tuf door glooiende gebieden, over statige bruggen, langs ravijnen, door groene bossen en wuivende graanvelden. Vanuit de trein zie je het veelzijdige landschap van een heel andere kant. Dus plof neer in een stoel van een oude stoomtrein of de modernere Amtrak en zie het landschap aan je voorbij trekken. In deze blog: de mooiste treinexcursies in Amerika en Canada.

Top 10 nationale parken in Zuidwest-Amerika

Tue 14 Jul 2020 8:30

De grandioze Grand Canyon, de spetterende watervallen van Yosemite of de witte zoutvlakten van Death Valley. Zuidwest-Amerika barst van de prachtige natuur en indrukwekkende parken. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we speciaal voor jou onze favoriete parken op een rijtje gezet. Dit is onze top 10 nationale parken in Zuidwest-Amerika!

Top 8 bezienswaardigheden in Oost-Amerika

Fri 26 Jun 2020 8:00

Het centrale deel van de oostkust van Amerika is uitgestrekt. Dit gebied omvat de staten Massachusetts en New York State in het noorden tot North Carolina in het zuiden. Combineer een stedentrip naar Boston of New York met een rondreis door iets minder bekende staten als West Virginia of North Carolina. Geniet van de prachtige natuur in Shenandoah National Park of stap terug in de tijd tijd

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan