Irene Hummel

Irene in Griekenland

Irene schrijft al een tijdje voor Tioga Tours en sinds november 2020 ook voor ViaTioga. Ze is gek op Griekenland en is altijd op zoek naar authentieke locaties die nog niet worden overspoeld door massatoerisme. Bij iedere bestemming probeert Irene een link met de muziek- of filmgeschiedenis te achterhalen. Al haar reisverhalen en andere tips vind je op Neneh's Choice.

Blogs van Irene Hummel

Top 8 wildlife tours in Amerika en Canada

Fri 19 Jun 2020 8:00

Wildlife spotten tijdens je rondreis door Amerika of Canada geeft je reis net iets extra’s. Veel reizigers willen dan ook dolgraag een walvis, beer, alligator of bizon in hun natuurlijke omgeving zien. Wij hebben de dieren die je tegen kunt komen voor je op een rijtje gezet and where to find them. Dit is onze top 8 wildlife tours in Amerika en Canada.

Top 10 excursies Oost-Amerika

Wed 17 Jun 2020 7:30

Een nachtelijke fietstocht door Washington DC, met een helikopter boven Manhattan zweven of een spetterende boottocht bij de Niagara Falls. Er zijn zoveel gave dingen te zien en te doen in Oost-Amerika. Dit is onze top 10 excursies in Oost-Amerika!

Top 5 bezienswaardigheden Sequoia & Kings Canyon National Park

Fri 12 Jun 2020 9:00

Omarm ‘s werelds grootste bomen: de reuzensequoia’s. In de twee aangrenzende parken Sequoia & Kings Canyon National Park staat het er vol mee. Vooral de circa 2.500 jaar oude General Sherman Tree in Sequoia National Park is een grote publiekstrekker. Dit is onze top vijf bezienswaardigheden in Sequoia & Kings Canyon National Park

De mooiste plantages in de Deep South

Thu 5 Mar 2020 19:00

Hoewel het roerige verleden van de Deep South achter ons ligt, herinneren de vele plantages nog steeds aan de tijd van de slavernij. Sommige plantages zijn omgebouwd tot luxe hotels, andere doen dienst als museum en kun je alleen bezoeken tijdens een tour. We hebben de meest indrukwekkende plantages voor je op een rijtje gezet.

14x dino's zien in Noord-Amerika

Sun 23 Feb 2020 19:15

Dinosaurussen blijven fascineren. Van kleine exemplaren tot enorme goedzakken of killers met vlijmscherpe tanden en klauwen. Op veel plekken in Noord-Amerika zijn de restanten van dinosaurussen gevonden die zo’n 65 miljoen jaar geleden uitstierven. Dit zijn de belangrijkste plaatsen in Amerika en Canada waar je terecht kunt om dinoskeletten, vindplaatsen en fossielen te zien.

5 bijzondere eilandengroepen

Sun 16 Feb 2020 19:20

Je zwemt in azuurblauw water, surft op de hoogste golven en legt je handdoek neer op het witte zand. Eilanden en het eilandleven. Het is de perfecte afsluiting (of start) van jouw rondreis door Amerika. We helpen je graag bij het uitzoeken van jouw ultieme eilandbestemming. Daarom hebben we de 5 meest bijzondere eilandengroepen in en rondom de VS voor je op een rijtje gezet.

Top 5 bezienswaardigheden Death Valley National Park

Sun 9 Feb 2020 19:30

Death Valley: een wat lugubere benaming voor een woestijngebied dat lang niet zo doods is als de naam doet vermoeden. Je vindt hier niet alleen uitgestrekte zoutvlaktes, maar ook kleurige rotsen, canyons en hoge bergtoppen. Kom je in het voorjaar? Dan word je getrakteerd op bloemenpracht. Dit is onze top vijf bezienswaardigheden in Death Valley National Park.

Top 10 excursies Oost-Canada

Sat 25 Jan 2020 8:00

IJsbergen spotten in Newfoundland, kanoën door Algonquin Provincial Park of terug in de tijd gaan in Québec City. Verken Oost-Canada eens op een bijzondere manier. Dit is onze top 10 excursies in Oost-Canada!

Top 5 bezienswaardigheden Noordoost-Amerika

Sat 11 Jan 2020 8:00

Wie Noordoost-Amerika zegt, zegt New England. Dit gebied omvat zes staten in het noordoosten van de VS: Maine, Massachusetts, Rhode Island, Vermont, New Hampshire en Connecticut. Het is een prachtige regio voor een auto- of camperreis en heel geschikt voor natuurliefhebbers. Je kunt New England bovendien heel goed combineren met New York State en New York City. Van al het natuurgeweld in de

Top 5 bezienswaardigheden Jasper National Park

Sun 29 Dec 2019 9:00

Omringd door de hoge bergtoppen van de Rocky Mountains ligt Jasper National Park. Met haar diepe kloven, groene bossen, glinsterende gletsjers en meren en meer dan duizend kilometer aan wandelpaden is dit een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Jasper National Park is bovendien het leefgebied van veel wilde dieren zoals elanden, beren en herten. In de winter verandert het landsch

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan