Irene Hummel

Tijdens haar rondreizen door Amerika en Canada werd Irene verliefd op de rode rotsen van Monument Valley, de besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains en de adembenemende route 101 tussen LA en San Francisco. Amerika en Canada hebben sindsdien haar hart gestolen. Daarom besloot ze om van haar twee grote passies, schrijven én reizen, haar werk te maken en studeerde toerisme en journalistiek. Het allerliefst wil ze ook anderen aansteken met haar enthousiasme en het reisvirus!

Irene

Blogs van Irene Hummel

Trick or Treat! Tijd voor Halloween

Sun 30 Oct 2016 19:10

Skeletten, vampiers, spoken en horrorclowns. Op de avond van 31 oktober staan ze steevast weer voor je deur. Dan is het namelijk Halloween. Dit is de dag dat je je uit kunt leven qua outfit en grime. Want was het voorheen nog een typisch Amerikaans, Iers, Canadees of Engels feest, spooky Halloween is in Nederland ook al aardig ingeburgerd.

Indian Summer Hotspots

Thu 20 Oct 2016 16:40

In de herfst kleurt de wereld in verschillende delen van Amerika langzaam van groen naar rood, oranje, geel en soms zelfs paars. Als de eerste nachtvorst is geweest en de temperatuur korte tijd weer oploopt tot twintig graden, veranderen de bladeren in prachtige kleuren. Wie tussen half september en eind oktober door één van de staten van New England reist, heeft grote kans om in het sprook

Dag dieren

Mon 3 Oct 2016 20:05

Hoe gaaf is het om tijdens je rondreis door Amerika of Canada plots oog in oog te staan met een eland of een beer (het liefst wel met gepaste afstand natuurlijk)? Of het nu gaat om wollige, koddige, betrapte en ondeugende exemplaren, ze doen het altijd goed op de foto! Dat vonden jullie ook, want voor de fotowedstrijd kregen we ook vele prachtige en soms lucky shots toegestuurd van dieren.

8x de andere kant van Florida

Thu 22 Sep 2016 14:45

Witte zandstranden, palmen, pretparken, pastelkleurige art-deco, gepimpte auto's en flanerende mensen. Zon, zee, strand, gezien en gezien worden... Ja, dat klinkt als Florida. Toch is Florida meer dan alleen maar de 'sunshine state'. De pretparken liet ik even voor wat ze zijn en ik ging op zoek naar de verrassende, andere kant van Florida. Dit zijn mijn 8 tips!

Winnaars fotowedstrijd

Sat 17 Sep 2016 19:00

In juli deden we een oproep aan iedereen die het afgelopen half jaar met Tioga Tours was afgereisd: stuur allemaal je mooiste, grappigste en spectaculairste foto's in! En dat hebben we geweten. Onze mailbox puilde uit en we kregen bijna 300 inzendingen. We hebben er lang naar zitten staren en vergelijken. Maar uiteindelijk zijn we er uit. Dit zijn wat ons betreft (in willekeurige volgorde)

9 hoogtepunten van San Francisco

Thu 15 Sep 2016 19:00

“If you're going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair”. San Francisco, de stad van de Golden Gate Bridge, de steile straten, gevangeniseiland Alcatraz en de cable car. Eind jaren ’60 ontstond hier de hippiecultuur. Daarmee werd San Francisco de hippiehoofdstad van de wereld. Tegenwoordig heeft de stad de grootste gay community van de Verenigde Staten. Nog steeds heeft...

Meld je nu gratis aan voor de webinar over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!