Irene Hummel

Irene in Griekenland

Irene schrijft al een tijdje voor Tioga Tours en sinds november 2020 ook voor ViaTioga. Ze is gek op Griekenland en is altijd op zoek naar authentieke locaties die nog niet worden overspoeld door massatoerisme. Bij iedere bestemming probeert Irene een link met de muziek- of filmgeschiedenis te achterhalen. Al haar reisverhalen en andere tips vind je op Neneh's Choice.

Blogs van Irene Hummel

Top 5 bezienswaardigheden Great Smoky Mountains National Park

Sun 22 Dec 2019 9:00

What’s in a name? In de bosrijke bergen van de Great Smoky Mountains hangt vaak een mysterieuze nevel waaraan het nationale park haar naam dankt. Tijdens je reis door de Deep South ligt dit gebied op de grens van Tennessee en North Carolina vaak op je route. Ontdek dit veelzijdige nationale park via de vele wandelpaden of een van de toeristische routes zoals de bekende Newfound Gap Road. De

Top 5 bezienswaardigheden Banff National Park

Sun 15 Dec 2019 8:00

Helderblauwe meren die scherp afsteken tegen de besneeuwde bergtoppen. We staan in het hart van de Rocky Mountains, in het prachtige Banff National Park om precies te zijn. Met schilderachtige bezienswaardigheden als Lake Louise, Moraine Lake en Johnston Canyon snap je ook meteen waarom Banff National Park het populairste park van Canada is. Dit zijn wat ons betreft de vijf bezienswaardighe

Top 5 bezienswaardigheden Bryce Canyon National Park

Sat 7 Dec 2019 8:00

Vijftig tinten oranje en vreemdsoortige rotspilaren, of hoodoos, die nog het meest lijken op versteende soldaten. Bryce Canyon National Park is even bizar als het bijzonder is. Of je dit park nu met de auto, camper of te voet wilt beleven, het kan allemaal. In deze blog onze top vijf bezienswaardigheden in Bryce Canyon National Park.

Reis in beeld: Highway One

Sun 13 Jan 2019 8:45

De legendarische kustroute Highway One is werkelijk adembenemend. Daar waar aan de ene kant steile rotswanden hoog boven je uittorenen en aan de andere kant de blauwe Oceaan lonkt. Na elke bocht van de Pacific Coast Highway wacht een nieuw verrassend vergezicht. Deze camperreis leidt je niet alleen langs Highway One, maar combineert ook wereldsteden Los Angeles, San Francisco en San Diego m

5x Ongerept Newfoundland

Tue 18 Sep 2018 20:05

Enorme ijsbergen, ruige kustlijnen en ongerepte natuur. Newfoundland in het uiterste noordoosten van Canada is misschien wel een van de best bewaarde geheimen. Vergeet IJsland, maar reis naar het einde van de wereld dat Newfoundland heet. We geven je 5 redenen om ongerept Newfoundland te bezoeken!

7 winterse excursies in Canada

Thu 30 Aug 2018 8:50

Dat je tijdens een wintersportvakantie in Canada niet alleen maar de berg af hoeft te glijden op ski’s of op je snowboard bewijzen deze gave winterse excursies. Van een wel heel bijzondere sledetocht met husky’s tot een ijzig avontuur in de bevroren Maligne Canyon. Dit zijn onze favoriete 7 winterse excursies in Canada!

Excursies kids Deep South & Florida

Thu 24 May 2018 19:50

Durf jij je tanden te zetten in alligatorvlees, te zwemmen met zeekoeien of in een duizelingwekkende achtbaan te stappen? Of vaar je liever door de moerassen, speur je graag naar haaientanden of ga je uit je dak bij het zien van de Spaceshuttle? Dan zit je helemaal goed in de Deep South van Amerika en zonnig Florida! Dit is onze top 10 excursies voor kids in Florida & Deep South.

Roadtrips & cruises

Thu 26 Apr 2018 20:00

Omdat wij net als jij fan zijn van Amerika en Canada ontwikkelen we regelmatig nieuwe reizen. Wat denk je van een roadtrip langs wereldsteden als Boston en New York, een cruise langs Alaska's gletsjers of langs de kust van New England of een trip door de imposante Canadese Rockies? Dit zijn onze nieuwste reizen op een rijtje!

Top 10 excursies Deep South

Sun 29 Oct 2017 20:05

Van een spookachtige tour over de begraafplaatsen van Charleston en een culinaire wandeling door de straten van Memphis tot een mysterieuze boottocht door de moerassen rond New Orleans. Ontdek het broeierige diepe zuiden van Amerika en boek een van onze top 10 excursies in de Deep South!

Bizarre plaatsnamen in Amerika en Canada

Thu 10 Aug 2017 20:05

Boring, Why, No name, Placentia en Slaughter Beach. Denk jij ook aan drankjes, bloederige gebeurtenissen of bijzondere gerechten? Nee, dit zijn bizarre plaatsnamen die je tijdens je rondreis door Amerika en Canada zomaar tegen kunt komen.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan