Vijf gratis attracties in Las Vegas

door Lisa Huis in 't Veld ma 19 okt. 2015 11:00

Las Vegas barst van de bezienswaardigheden. Voor sommige attracties moet je betalen, zoals het uitzichtplatform in de Stratosphere Tower, de High Roller (het hoogste reuzenrad ter wereld) en de achtbanen in New York, New York. Andere attracties zijn gratis, waaronder deze vijf!

1. De fonteinshow van het Bellagio

Voor het Bellagio Hotel (bekend van de film Oceans 11) is een bassin aangelegd. Wacht 's avonds tot de muziek begint en de fonteinen op de muzikale klanken meebewegen en van kleur veranderen. Onder wie Frank Sinatra, Michael Jackson en Tiësto hoorden hun meesterwerken terug op de Las Vegas Boulevard. Van maandag tot en met vrijdag zie je de fonteinshows elk half uur tussen 15:00 en 20:00. Van 20:00 tot en met 00:00 geniet je elk kwartier van een spektakel. Op zaterdagen, zondag en en feestdagen begint het festijn al om 12:00 's middags. Tot 20:00 is er elk half uur een show, tussen 20:00 en 00:00 elk kwartier. Je kunt het dus bijna niet missen!

Neem na de fonteinshow een kijkje in het luxe hotel en vergaap je aan alle pracht en praal. In de Bellagio Conservatory & Botanical Gardens waan je je even midden in de natuur.

Bellagio Hotel Las Vegas, fonteinshow

2. Lichtshow, DJ's en straatartiesten in Fremont Street

Fremont Street is het oude centrum van Las Vegas. Dat betekent niet dat het vergane glorie is, integendeel! Deze straat bruist als nooit tevoren en is 's avonds het toneel van straatartiesten, DJ's en een prachtige videoshow. De show wordt getoond op het dak van de overdekte straat, dat uit een tientallen meters lang videoscherm bestaat. Nog een pluspunt: de casino's, restaurants en bars liggen vlak bij elkaar.

Fremont Street Las Vegas Fremont Street

3. De vulkaanuitbarsting van het Mirage

Het grote Mirage-hotel wordt omgeven door een decor van tropische bomen, planten en watervallen. Wat niemand weet, is dat er een vulkaan onder schuilgaat! Deze vulkaan barst op gezette tijden uit, en jij kunt er getuige van zijn. Van zondag tot en met donderdag is de vulkaanuitbarsting bij het Mirage te zien om 20:00 en om 21:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is er een extra uitbarsting om 22:00.

Mirage Hotel Las Vegas Mirage Las Vegas

4. Bezoek Venetië, Parijs en New York op één avond

Wandel langs de smalle kanalen van Venetië in The Venetian, poseer voor de Eiffeltoren voor Hotel Paris en ga op de foto met het Vrijheidsbeeld bij Hotel New York, New York.

Venetian Hotel Las Vegas Paris Paris Las Vegas

5. Circusoptredens in Circus Circus

Circus Circus is hét familiehotel van Las Vegas. In de kleine circuspiste worden korte acrobatische shows weggegeven. Informeer in het hotel naar het programma.

Meer over Las Vegas

Valley of Fire State Park Nevada Lake Mead
Tarieven Road Bear 2018 bekend
Bekijk de aanbiedingen
Tarieven Fraserway 2018 bekend
Check de vroegboekkorting