Campermodellen van Escape Campervans

Logo Escape CampervansEscape Campervans komt uit Nieuw-Zeeland en verhuurt sinds enkele jaren haar compacte, hippe campervans ook in de VS en Canada. De campers zijn zo groot als een minibus, waardoor ze gemakkelijk te besturen zijn en relatief zuinig rijden. Elke camper is door een lokale kunstenaar voorzien van een unieke beschildering. Een Escape-camper is perfect voor de avontuurlijke reiziger met een klein budget.
Escape kan voor 2019 niet meer geboekt worden!

Mavericks campervan


18 ft / 5,4 meter

Deze campervan is zeer geschikt voor een langere roadtrip, de kleurrijke vans zijn comfortabel en rijden zuinig. Met de Rooftop Sleeper erbij (beschikbaar tussen 15 juni en 15 september) heeft de Mavericks vier slaapplekken. Er is een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen. De Mavericks is op alle locaties te huur.

Bekijk camper

Mavericks campervan

Big Sur20 ft / 6,0 meter

Big Sur is het nieuwste campermodel van Escape Campervans. De Big Sur is iets groter dan de Mavericks: de achterbank kan overeind blijven als je het bed maakt. De keuken hoeft niet te worden verbouwd. Deze camper is in 2018 alleen beschikbaar in Vancouver, in 2019 ook in Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.

Bekijk camper

Big Sur campervan Escape

Indie Camper16 - 0 ft / 4,8 - 0,0 meter

De Indie campervan is het nieuwste model van Escape en is zeer geschikt voor een langere roadtrip. De kleurrijke pickup is comfortabel en rijdt zuinig. Dit is het enige type van Escape met een douche en toilet en er zijn 2 slaapplekken. Er is een klein keukentje met koelkast, twee gaspitjes en een magnetron. De Indie is alleen te huur vanaf Los Angeles. Vanaf 2019 ook in San Francisco, Las Vegas en Vancouver.

Bekijk camper

Mavericks campervan
Infodag met presentaties en camper, zaterdag 26 januari (Zwolle)
Meld je aan, vol = vol
€100 korting op camperhuur bij Cruise America
Boek t/m 17 januari