Vraag offerte

Campermodellen van Escape Campervans

Logo Escape CampervansEscape Campervans komt uit Nieuw-Zeeland en verhuurt ook in Amerika haar compacte, hippe campervans. De campers zijn zo groot als een minibus, waardoor ze gemakkelijk te besturen zijn en relatief zuinig rijden. Elke camper is door een lokale kunstenaar voorzien van een unieke beschildering. Een Escape-camper is perfect voor de avontuurlijke reiziger met een klein budget.

Santa Cruz Campervan


14,4 feet / 4,4 meter

De Santa Cruz is de zuinigste en kleinste camper van Escape. De camper is heel geschikt voor 1 of 2 personen met weinig bagage. De ruimte achter de bestuurders- en bijrijdersstoel is een tweepersoonbed. Achteruit de camper schuif je zo je kleine keukentje en gootsteen. Meer heb je als avonturier niet nodig, toch? Deze camper is alleen te huur in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Santa Cruz Campervan

Mavericks campervan


17,7 feet / 5,4 meter

Deze campervan is zeer geschikt voor een langere roadtrip, de kleurrijke vans zijn comfortabel en rijden zuinig. De Mavericks is ideaal voor twee personen, maar met de Rooftop Sleeper erbij heeft de Mavericks zelfs vier slaapplekken. Er is een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen. De Mavericks is op alle locaties in de VS te huur. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Mavericks campervan

Big Sur Campervan


19,7 feet / 6,0 meter

De Big Sur Campervan is iets groter dan de Mavericks en de Santa Cruz. Hij heeft twee keer zoveel opbergruimte als de Mavericks. Ook is er een keukentje met gootsteen. Deze camper is te huur op alle locaties in de VS. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Big Sur campervan Escape

Jeep Camper


15,7 feet / 4,8 meter

Een beetje anders dan de gebruikelijke gekleurde campervans die je misschien van deze verhuurder kent: deze strakke Jeep Camper met daktent! Deze ruige wagen laat je nieuwe avonturen beleven, uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ontdekkingsreis door Amerika. De jeep is uitgerust met een hardshell rooftopsleeper en in de achterbak vind je een efficiënt ingericht keukentje. De Jeep Camper is in Los Angeles, Las Vegas en San Francisco te huur.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Jeep Camper

Vraag offerte

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!