Vraag offerte

Campermodellen van Escape Campervans

Logo Escape CampervansEscape Campervans komt uit Nieuw-Zeeland en verhuurt sinds enkele jaren haar compacte, hippe campervans ook in de VS. De campers zijn zo groot als een minibus, waardoor ze gemakkelijk te besturen zijn en relatief zuinig rijden. Elke camper is door een lokale kunstenaar voorzien van een unieke beschildering. Een Escape-camper is perfect voor de avontuurlijke reiziger met een klein budget.

Santa Cruz Campervan


14,4 feet / 4,4 meter

De Santa Cruz is de zuinigste en kleinste camper van Escape. De camper is heel geschikt voor 1 of 2 personen met weinig bagage. De ruimte achter de bestuurders- en bijrijdersstoel is een tweepersoonbed. Achteruit de camper schuif je zo je kleine keukentje en gootsteen. Meer heb je als avonturier niet nodig, toch? Deze camper is alleen te huur in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Let op: deze camper heeft geen hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper

Santa Cruz Campervan

Mavericks campervan


17,7 feet / 5,4 meter

Deze campervan is zeer geschikt voor een langere roadtrip, de kleurrijke vans zijn comfortabel en rijden zuinig. De Mavericks is ideaal voor twee personen, maar met de Rooftop Sleeper erbij (beschikbaar tussen juni en september) heeft de Mavericks zelfs vier slaapplekken. Er is een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen. De Mavericks is op alle locaties in de VS te huur (niet in Canada). Let op: deze camper heeft geen hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper

Mavericks campervan

Big Sur Campervan


19,7 feet / 6,0 meter

De Big Sur Campervan is iets groter dan de Mavericks en de Santa Cruz. Hij heeft twee keer zoveel opbergruimte als de Mavericks. Ook is er een keukentje met gootsteen. Deze camper is te huur op alle locaties in de VS en Canada. Let op: deze camper heeft geen hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper

Big Sur campervan Escape

Vraag offerte

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!