Vraag offerte

Campermodellen van Escape Campervans

Logo Escape CampervansEscape Campervans komt uit Nieuw-Zeeland en verhuurt ook in Amerika haar compacte, hippe campervans. De campers zijn zo groot als een minibus, waardoor ze gemakkelijk te besturen zijn en relatief zuinig rijden. Elke camper is door een lokale kunstenaar voorzien van een unieke beschildering. Een Escape-camper is perfect voor de avontuurlijke reiziger met een klein budget.

Santa Cruz Campervan


14,4 feet / 4,4 meter

De Santa Cruz is de zuinigste en kleinste camper van Escape. De camper is heel geschikt voor 1 of 2 personen met weinig bagage. De ruimte achter de bestuurders- en bijrijdersstoel is een tweepersoonbed. Achteruit de camper schuif je zo je kleine keukentje en gootsteen. Meer heb je als avonturier niet nodig, toch? Deze camper is alleen te huur in San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Santa Cruz Campervan

Mavericks campervan


17,7 feet / 5,4 meter

Deze campervan is zeer geschikt voor een langere roadtrip, de kleurrijke vans zijn comfortabel en rijden zuinig. De Mavericks is ideaal voor twee personen, maar met de Rooftop Sleeper erbij heeft de Mavericks zelfs vier slaapplekken. Er is een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen. De Mavericks is op alle locaties in de VS te huur. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Mavericks campervan

Mesa Campervan


19,7 feet / 6,0 meter

De Mesa Campervan (voorheen Big Sur) is iets groter dan de Mavericks en de Santa Cruz. Hij heeft twee keer zoveel opbergruimte als de Mavericks. Ook is er een keukentje met gootsteen. Deze camper is te huur op alle locaties in de VS. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Big Sur campervan Escape

Del Mar Campervan19,7 feet / 6,0 meter

De Del Mar Campervan is een ruime buscamper met een Pop Top. Hij heeft veel ruimte en biedt plaats aan maar liefst 5 personen! Ook is er een keukentje met gootsteen. Deze camper is te huur op alle locaties in de VS behalve Chicago, New York en Orlando. Let op: deze camper heeft geen stopcontacten/hook-upmogelijkheden.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Del Mar campervan Escape

Jeep Camper


15,7 feet / 4,8 meter

Een beetje anders dan de gebruikelijke gekleurde campervans die je misschien van deze verhuurder kent: deze strakke Jeep Camper met daktent! Deze ruige wagen laat je nieuwe avonturen beleven, uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ontdekkingsreis door Amerika. De jeep is uitgerust met een hardshell rooftopsleeper en in de achterbak vind je een efficiënt ingericht keukentje. De Jeep Camper is in Los Angeles, Las Vegas en San Francisco te huur.

Bekijk camper bij Escape Campervans

Jeep Camper

Vraag offerte

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan