Camperhuur Escape Campervans: verzekeringen

Logo Escape CampervansBoek je een camper van Escape bij ons? Dan boek je er verplicht de CDW-verzekering van Escape bij die ook band- en glasschade dekt. Deze verzekering heet: 'No Worries on the Van', 'No Worries on the Jeep Camper' of 'No Worries on the Van, Tire & Glass'. Dit gaat drie keer om een CDW-verzekering, inclusief glas & banden (ook al staat dit niet specifiek in de naam).

Met deze CDW-verzekering ben je verzekerd voor schade aan de Campervan of Jeep Camper in het geval van een ongeluk. Ook is band- en ruitschade gedekt. Er geldt geen eigen risico indien deze CDW-verzekering is afgesloten. Om die reden bieden wij deze verzekering altijd aan in onze offertes.

Aansprakelijkheidsverzekering (SLI):
In de huurprijs is een minimale – wettelijk verplichte – dekking vastgelegd voor bestuurdersaansprakelijkheid. Deze kan per staat verschillen. Omdat deze dekking minimaal is, biedt Escape Campervans een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering (SLI) aan. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan andere personen of voertuigen toebrengt, tot een bedrag van een miljoen dollar. Je kunt deze verzekering ter plaatse afsluiten. Wij raden echter aan om vooraf bij ons een verzekering van de Europeesche (met WA) af te sluiten. Zo ben je optimaal gedekt voor bestuurdersaansprakelijkheid.

Disclaimer
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Tioga Tours BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten in deze informatie.

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!