Camperhuur Escape Campervans: verzekeringen

Logo Escape CampervansBoek je een camper van Escape bij ons? Dan boek je er verplicht de CDW-verzekering van Escape bij. Hiermee ben je verzekerd voor schade aan de campervan in het geval van een ongeluk. Ook is band- en ruitschade gedekt. Op de locaties Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Portland en Denver is band- en glasschade bij de huurprijs inbegrepen - daar is de CDW-verzekering iets goedkoper dan bij de andere locaties.

Aansprakelijkheidsverzekering (SLI):
In de huurprijs is een minimale – wettelijk verplichte – dekking vastgelegd. Deze kan per staat verschillen. Omdat deze dekking minimaal is, biedt Escape Campervans een aansprakelijkheidsverzekering (SLI) aan. Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade die jij aan andere personen of voertuigen toebrengt, tot een bedrag van een miljoen dollar. Je kunt deze verzekering ter plaatse afsluiten. Wij raden echter aan om vooraf bij ons een verzekering van de Europeesche (met WA) af te sluiten. Zo ben je gedekt voor bestuurdersaansprakelijkheid.

Let op! In Canada is de SLI verzekering inbegrepen, lees verder bij Escape Campervans Canada.

Disclaimer
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Tioga Tours BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten in deze informatie.

Meld je nu gratis aan voor de webinar over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!