Fort Smith, Arkansas

Bezienswaardigheden Fort Smith Arkansas In het hart van Arkansas, bij de samenvloeiing van de Arkansas en Poteau rivier, vind je de cultuurhistorische stad Fort Smith. De stad herbergt historische overblijfselen uit de pionierstijd, zoals het Fort Smith National Historic Site en goed bewaard gebleven huizen in het Belle Grove Historic District. Het net geopende US Marshals Museum is een aanrader voor iedere bezoeker!

Bezienswaardigheden & activiteiten

Fort Smith National Historic Site

Geschiedenisliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Deze National Historic Site aan de Arkansas rivier bestaat uit verschillende historische gebouwen en een belangrijk militair fort uit de negentiende eeuw. Verken gerechtsgebouwen, ontdek de rol van Fort Smith tijdens de burgeroorlog en verdiep je in de geschiedenis aan de hand van interessante tentoonstellingen.

Fort Smith Marshals Museum Arkansas

Fort Smith US Marshals Museum

Het US Marshals Museum is sinds 2019 een prominente toevoeging aan de bezienswaardigheden van Fort Smith. Het is ontworpen om de US Marshals te eren en om uitleg te geven over de geschiedenis, taken en bijdragen van de US Marshals. Laat je informeren over de centrale rol in het verleden van Fort Smith en in het werk van de marshals.

Bezienswaardigheden Fort Smith Arkansas

Belle Grove Historic District & Miss Laura's Visitors Center

Een wandeling door dit historische district onthult prachtige architectuur uit de late negentiende en vroege twintigste eeuw. De goed bewaard gebleven huizen en gebouwen vertellen verhalen van een rijk verleden. Miss Laura's Visitors Center is een voormalig bordeel en is nu omgebouwd tot een bezoekerscentrum. Hier kom je meer te weten over Fort Smith als grensstad en de rol die dit pand speelde in de geschiedenis.

Bezienswaardigheden Fort Smith Arkansas

Rivieren en meren

Geniet van de prachtige natuur langs de oevers van de Arkansas en Poteau rivier. Huur een kano en bewonder de natuur vanaf het water of maak een wandeling door Riverfront Park. Wat ook een leuk uitje is, is Lake Arkansas. De locals gaan hier graag recreëren op een vrije dag om te genieten van de mooie natuur. Nog een tip: leer meer over de biodiversiteit van de regio in het River Valley Nature Center.

Bezienswaardigheden Fort Smith Arkansas

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan