Stanley, Idaho

Stanley Idaho Stanley in Idaho is omringd door ongerepte wildernis en gelegen aan de voet van de Sawtooth Mountains, onderdeel van de Rocky Mountains. In de omgeving vind je vele meren zoals Stanley Lake (11 kilometer vanaf Stanley), Sawtooth Lake (9 kilometer) en Redfish Lake (13 kilometer). Vlakbij Redfish Lake kun je genieten van Fishhook creek trail een wandelroute van 7 kilometer. Deze wandelroute gaat door de ongerepte natuur en gedurende de route heb je een spectaculair uitzicht op de indrukwekkende Sawtooth Mountains.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Redfish Lake

Redfish Lake is het grootste meer in de Sawtooth National Recreation Area en biedt ruimte voor rustige en avontuurlijke activiteiten, zoals zwemmen, fietsen, paardrijden en zonnebaden. Wandel bij Redfish Lake de Fishhook Creek Trail of één van de andere routes en geniet van het uitzicht op de Sawtooth Mountains.

Stanley Redfish Lake

Vele meren rondom Stanley

Rondom Stanley vind je vele meren waar je kunt wandelen, vissen, zwemmen en diverse watersporten kunt beoefenen. Op een kwartiertje rijden van Stanley ligt bijvoorbeeld Stanley Lake met prachtig uitzicht op de Sawtooth Mountains. De Iron Creek Trailhead van 16 kilometer bij Sawtooth Lake leidt je naar fotogenieke uitzichten.

Stanley Icon Creek Trailhead

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan