Hammond

Hammond Hammond, de grootste stad in Tangipahoa Parish, ligt ten noordwesten van New Orleans. In deze stad geniet je van goede restaurants, moderne winkelcentra en vele mooie parken. Ben je op zoek naar historie? Wandel dan een rondje in downtown Hammond, waar de oudste gebouwen met een uniek karakter staan. Bierliefhebbers gaan naar Gnarly Barley Brewing Co. voor een lokaal gebrouwen biertje.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Gnarly Barley Brewing Co.

Zin in een koud biertje? Bij Gnarly Barley Brewing staat de tap open en probeer je diverse lokale bieren. De bieren hebben bijzondere namen en kleurrijke etiketten, denk aan Skater Aid en Catahoula Common. Boek een tour en laat je het brouwproces uitleggen, op sommige dagen wordt de rondleiding zelfs gratis aangeboden.

Hammond

Joyce Wildlife Management Area

Vlak bij Hammond vind je reservaat Joyce Wildlife Management Area (WMA). Dit uitgestrekte gebied van moerassen en ongerepte natuur is een paradijs voor vogelaars. Ook kun je hier het hele jaar rond vissen en varen. Wandel over de gemaakte 'moeraspromenade' om vogels en ander wildlife te spotten.

Hammond

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan