Fayetteville

Fayetteville, West Virginia Fayetteville heeft een dorpse sfeer, vriendelijke inwoners en de New River Gorge National River zorgt voor een sensatie van wereldklasse. Maak een wandeling door het winkelgebied van Fayetteville, gooi je picknickkleed uit in het dorpspark of doe je goed aan een maaltijd in een van de restaurants.

Bezienswaardigheden & activiteiten

New River Gorge National Park & Preserve

New River Gorge National Park & Preserve biedt adembenemende uitzichten, is thuis voor vele planten en dieren en bevat veel historische bezienswaardigheden, die helpen het verhaal van de lokale bevolking te vertellen. Een van die uitzichten is vanaf Canyon Rim Overlook op de New River Gorge Bridge, dit uitzichtpunt vind je bij het Canyon Rim bezoekerscentrum. Op zoek naar iets spectaculairs? Doe de Bridge Walk. Veilig vastgeketend wandel je onder de brug door! Het park heeft meerdere bezoekerscentra waar je plattegronden en informatie kunt krijgen. In het gebied kun je ook raften, rotsklimmen of een prachtige wandeling maken. Leuk weetje: New River is een van de oudste rivieren in Noord-Amerika.

New River Gorge National Park & Preserve, Fayetteville

Babcock State Park

Babcock State Park is een van West Virginia’s meest iconische locaties. Het park biedt een verbazingwekkend berglandschap met vele wandelroutes. Verken de omgeving te voet of met een mountainbike. Of gooi je hengel uit en kijk of de vissen bijten. De korenmolen in bedrijf Glade Creek Grist Mill is de bekendste bezienswaardigheid in het staatspark en een must see als je hier bent.

Babcock State Park, Fayetteville

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!