Duncan, British Columbia

duncan british columbia De plaats Duncan ligt op Vancouver Island, tussen Victoria en Nanaimo. In Duncan staan oude, historische gebouwen en er zijn leuke restaurantjes en winkeltjes. Duncan staat bekend als ‘City of Totems’ omdat er langs de weg totempalen te zien zijn. Duncan ligt in het Cowichan District, waar de Cowichan-stam woonde.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Quw'utsun' Cultural and Conference Centre: Quw'utsun' Centre, Duncan Bezoek het Quw'utsun' Cultural and Conference Centre om meer te weten te komen over de cultuur en het erfgoed van de Cowichan-stam. Bij het centrum hoort het Cowichan Native Village, waar je oude indiaanse gebouwen ziet.

Lake Cowichan: Lake Cowichan, Duncan In de zomer kun je zwemmen in Lake Cowichan. Dit is het grootste zoetwatermeer van Vancouver Island. Je kunt er ook vissen en kanoën.

BC Forestry Discovery Centre: Duncan Een paar kilometer ten noorden van Duncan ligt het BC Forestry Discovery Centre met een binnen- en buitententoonstelling over bomen. In het Gordon Bay Provincial Park zijn mogelijkheden om te zwemmen, te vissen en een bootje te huren.

Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!