Goldstream Provincial Park, British Columbia

Goldstream Provincial Park vlakbij Victoria Vlak bij de stad Victoria vind je Goldstream Provincial Park. Het park is naast de mooie watervallen en wandelingen door gematigd regenwoud beroemd om de grote adelaarspopulatie. In november arriveert een grote groep en in december kan het aantal adelaars wel tot 250 stuks oplopen dat je op een dag ziet. Kortom: genoeg redenen om Goldstream Provicial Park te vereren met een bezoekje!

Bezienswaardigheden & activiteiten

Malahat SkyWalk

Niet voor de mensen met hoogtevrees, maar absoluut de moeite waard: op ruim vijf minuten rijden vanaf Goldstream vind je de Malahat SkyWalk. Via een loopbrug door de bomen doemt deze gigantische toren (250 meter) op, met een 360 graden uitzicht op de omgeving. Eenmaal boven kun je genieten van de omliggende eilanden, inhammen, fjorden, bossen en bergen in B.C. en zelfs de staat Washington (USA). Avonturiers lopen over het avonturennet in het midden van de toren en als je nog niet uitgespeeld bent kun je ook nog met de glijbaan naar beneden.

Malahat SkyWalk
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!