Bamberton Provincial Park Mill Bay, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Bamberton Provincial Park
Bamberton Road
V0R 2P4 Mill Bay
Canada

GPS-locatie:
48.60521976, -123.52735517

Telefoonnummer:
+1-250-474-1336

Website:
Bezoek

E-mailadres:
office@rlcparks.ca

Aanvullende informatie:

Sla rechtsaf van Highway 1 naar Mill Bay Road, nabij de noordeinde van de Malahat Drive. Bamberton Park bevindt zich 5 minuten ten zuiden van Mill Bay.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Basic Provincialpark camping dus drypits, ruime plaatsen. Vlak bij een leuk strand. Winkelvoorzieningen dichtij in Mill Bay.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Toiletten
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

Strand, rolstoelvriendelijk.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 26 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 29-07-2023 door

Mooie natuurcamping te boeken via BC parks. Midden in de bossen gelegen. Watertappunten en pittoilets voorzien van toiletpapier en handsanitizer. Voor de rest geen voorzieningen. Wandeling naar het strand is ca 1.5 km via een stijl pad.

Bezocht op 18-07-2023 door

Onze eerste 'natuurcamping'. Prachtige plek, midden in een bos. Bij aankomst kun je gewoon naar je plek rijden, er komt vanzelf een parkwacht langs die je plek bevestigt. Toiletgebouw met pit-toilet, water aanwezig, verder niets. Gaf ons een prachtige eerste ervaring met kamperen met RV zonder services.

Kosten per nacht: $26.3

Bezocht op 15-10-2018 door

Prachtige natuurcamping (zoals alle campings van BC parcs) zonder faciliteiten. Midden in de natuur. Mooie ruime plekken. Firepit en picknicktafel.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 15-05-2018 door

Prachtig gelegen doorgangscamping met veel schaduw, vanaf Victoria richting de rest van het eiland. Uitstekend ingericht voor RV's. Firepit aanwezig en stookhout bij beheerder verkrijgbaar. Outhouse 2.0. Geen sanitaire voorzieningen.

Kosten per nacht: $20

door op 17-11-2011

De perfecte plaats om orka's, zeehonden en humpbacks (walvissen) te bekijken. Het RV Park nodigt niet uit voor een al te lang verblijf, maar desondanks is Telegraph Cove een geweldige plek waar de historie van de houtverwerking dankzij de sportvissershaven en whalewatching nog goed is terug te vinden.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan