KOA Williams / Exit 167 / Circle Pines Grand Canyon, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Williams / Exit 167 / Circle Pines
1000 Circle Pines Road
Grand Canyon Arizona, 86046
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.258825, -112.116716

Telefoonnummer:
+1-800-562-9379 / +1-928-635-2626

Website:
http://koa.com/campgrounds/williams

E-mailadres:
kamp@circlepineskoa.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Minigolf
 • Propaan verkrijgbaar
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Zwembad

Overige faciliteiten

Hot Tub / Sauna Tour Shuttle Cafe


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 26-04-2019 door

Leuke camping. Zeker ook aantrekkelijk als je met kinderen onder de 10 jaar op reis bent. Ze kunnen er even lekker spelen (springkussen/speeltuin/game room) en zwemmen. Alles ligt er netjes en schoon bij.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 05-06-2017 door

Prima camping, schoon.

Bezocht op 29-03-2017 door

Een nette en erg sfeervolle camping. Dicht bij de Highway en de Grand Canyon ligt op 1 uur rijden. Ruime Full Hook Up plekken. Vriendelijk en erg behulpzaam personeel. Ook laundry aanwezig en deze is 24 uur per dag open. De toiletten/douches zijn erg schoon en zien er nieuw uit.

Kosten per nacht: $40.1

Bezocht op 09-05-2016 door

Keurige nette campground, cirkelvormig, met centraal de servicegebouwen incl o.a. een overdekt zwembad met daarbij twee prima spa's! Winkeltje, goede laundry. Nette en schone toilet/doucheruimte. Midgetgolfbaan. Schaduwrijke redelijk ruime plekken. Hooked up plaatsen voor $ 39. Goede Wifi. Echter 1 (o.i.) groot nadeel. ligt werkelijk pal aan de drukke route 66 (bij afslag 167 dus) hetgeen veeel verkeerslawaai oplevert; je kunt de ramen van je RV niet open laten staan daardoor anders slaap je slecht/niet. Ligt dichtbij Williams. De South rim is ongeveer 1 uur rijden (65 mijl). Beoordeling: redelijk ivm verkeerslawaai anders zeer goed

Kosten per nacht: $39

door op 13-08-2014

Ruime plek met BBQ en picknick tafel. Schaduw. goeie snelle wasmachine (12 quarters) en drogers (6 quarters) wassen duurt 30min. Zwembad is lang open! Camping is een beetje ouderwets, maar niet vies. Toilet en douche in één ruime ruimte, dus je wordt gewaarschuwd ze niet te lang bezet te houden. Er zijn er nl. niet zo veel. Er is een soort van snackbar aanwezig (burgers en hotdogs) 40 mile van de grand canyon, dat is wel ver maar in de grand canyon wordt je vervoerd (gratis).

door op 25-06-2013

Deze KOA heeft veel bomen (staat dan ook in het Kaibab National Forest) waardoor het er zelfs op warme dagen prettig kamperen is. Verder is de bediening keurig en zijn de plekken zeer ruim. Al het geld waard!

door op 16-08-2012

Een prima plek met speeltjes voor de kinderen. Het was nog wel een flink stuk van Grand Canyon af en een aantal toiletten/douches worden ivm as. schoonmaak geruime tijd gesloten. verder vriendelijk personeel en redelijke plekken.

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan