Trailer Village RV Park Grand Canyon National Park, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Trailer Village RV Park
100 Trailer Village Road
Grand Canyon National Park Arizona 86023
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.053227867, -112.112753391

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (20)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 20
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 29-06-2019 door

Een grote camping met full hook up plaatsen, ligt in het Nationale Park bij Grand Canyon Village. De shuttlebus stopt op de camping. Ideaal om het park te verkennen. Er zijn toiletgebouwen met toiletpapier. Deze zijn netjes. Geen douches. Hiervoor moet je naar Mather Campground, waarvoor je een muntje krijgt en ca. 10 minuten moet lopen. Wij namen de douche in onze camper. Ruime plaatsen. De volgende ochtend liepen er herten op de camping.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 03-08-2019 door

Grote camping (RV park) met ruime plekken, wel zij aan zij met je buren. Matige sanitaire voorzieningen, op 10 minuten lopen is een grote (maar dure!) supermarkt, WiFi is daar ook aanwezig en ook in de aan hetzelfde plein gelegen Yavapai lounge, maar het is heel traag en het duurt lang voordat je verbinding hebt. Als het al lukt. Zelfs op de vrij te gebruiken, vaste computer van de Yavapai Lounge lukte het niet. Shuttlebus stopt bij de ingang van de camping, waardoor het bezichtigen van allerlei delen van het park heel gemakkelijk is. Maar ook op loopafstand van de camping kom je bij de Canyon. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. BIj het verlaten van het park bleek de linkervoorband van onze camper lek en omdat wij met onze telefoons geen bereik hadden, mochten we de telefoon van de receptionist (Matthew) gebruiken om te bellen, hij heeft zelfs nog bemiddeld. En water voor ons gehaald.

Kosten per nacht: $70

door op 14-08-2019

Camping met pullthrough plaatsen, mooi centraal gelegen in het park. Geen douches op de campsite, wel toiletten. Toen wij er waren was in elk geval één van de toiletgebouwen gesloten en waren er een aantal toiletcabins geplaatst. Prima om een nacht te overbruggen om de dag erop verder Grand Canyon te bezichtigen. Campsite zelf biedt geen uitzicht.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 17-07-2019 door

Camping ligt ideaal in het Nationale Park, tegen de Grand Canyon Village aan waar ook een supermarkt is. De shuttlebus stopt op de camping. Douchen kan op de Mather Campground. Daarvoor krijg je per persoon een munt per nacht. Je moet daarvoor wel 10 minuten lopen. De toiletten hebben wij niet gezien. Wij stonden aan de rand van de camping op een ruime plaats. In de natuur en toch full hook up plaatsen. Door de ligging voor ons ideaal om de Grand Canyon te bezoeken.

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 25-07-2019 door

Mooi gelegen RV park in het bos met ruime plekken. Voorzieningen zijn matig. Groot voordeel is dat je vlak bij de Grand Canyon village bent en dat je binnen een kwartier wandelen aan de rand van de Grand Canyon staat. De camping ligt dus wel heel gunstig.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 19-07-2019 door

Prima camping, ideale ligging om het nationale park te bezoeken. Plaats was voor ons ruim genoeg, inclusief picknick bank. Sanitair bij ons ‘veldje’ was afgesloten, er stonden dixies. Die werden echter niet geleegd en waren erg smerig. Toiletgebouw bij een ander veldje. Voor douchen moet je ver lopen of de bus nemen. We vonden het vooral leuk dat we zoveel dieren zagen. Het er oer met de shuttlebus werkt uitstekend. En de supermarkt is erg groot en handig. Deze camping zouden we zeker weer bezoeken.

Kosten per nacht: $57

Bezocht op 23-06-2019 door

Grote camping midden in het bos met redelijk grote plaatsen. Full Hook-up en picknicktafel, geen fire-pitt. Er is een stopplaats bij camping voor shuttle-bus die je binnen 10 min. bij visitors centre brengt. Grote supermarkt op 10 min lopen van camping. Prima stop om vanuit hier de Grand Canyon te bezoeken.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 23-05-2019 door

Ruime camping met elektriciteit en water. Heel rustig gelegen. Sanitaire voorzieningen waren heel beperkt door werkzaamheden. Shuttle stopt aan de ingang van de camping

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 18-06-2019 door

Geen bijzondere camping. Wc redelijke staat, zelfs nog dixie op camping. Plus punt gratis shuttle komt voor bij camping langs. Wel full hook up. Douchen kan bij de Matter camping.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 21-04-2019 door

Prima camping in de grand canyon National park met hook-up. Plaatsen redelijk ruim met wat groen erbij. Gratis shuttle bussen die stoppen voor de deur. En sanitair was redelijk, wel gewoon op de camping. Er lopen herten rond op de camping.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 26-09-2018 door

De grote pluspunten van deze campground zijn dat er eind september tientallen elks in bronstijd op de camping rondlopen (gaaf!), het vriendelijke personeel en de best groen en best ruime plekken. De kampeerplaatsen lijken echter toch veel op parkeerplaatsen, wat iets afdoet aan de sfeer. Daarnaast moet je naar Mather Campground lopen om te douchen, of pak je de shuttlebus. (Campground was fully booked, dus (maanden) van te voren reserveren is aan te raden!)

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 16-09-2018 door

Ideale camping om de Grand canyon te bezoeken. Shuttle bus stopt voor de camping. Simpele voorzieningen (waarvan wij geen gebruik hebben gemaakt. De herten liepen over de camping.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 21-07-2018 door

Geen bijzonder RV Park maar aan te raden vanwege de ligging en heeft full hook up plaatsen. Je kunt de gratis shuttle bus nemen vanuit het park om de Canyon of de village te bezoeken en de bussen rijden tot zeker 21.00 in de zomer.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 12-08-2018 door

Mooie plekken relatief midden in de natuur maar we volledige hookup. Handig gelegen tov Marketplaza en met aansluiting op de shuttle bus.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 08-08-2018 door

Campground in Grand Canyon park. Erg handig als je 's nachts wilt gaan hiken. Alleen toiletten aanwezig. Douchen kan met muntjes op andere camping. Wifi op de camping is erg slecht. Voor goede WIFI moet je naar Marketplace (5 minuten lopen). Vanuit de camping kun je met de shuttlebus naar alle bezienswaardigheden in de Grand Canyon. Staanplaatsen zijn schaduwrijk.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 28-07-2018 door

Mooie ligging tov de shuttlebussen. Die vertrekken regelmatig. Ruime plekken. Alleen toilet aanwezig, voor douches naar andere camping. Wifi is alleen in het visitor center.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 19-07-2018 door

Zeer mooie full hookup campground midden in het grand canyon park. 2 minuten lopen naar de shuttle bus (elke 15 minuten) die je naar het visitor center brengt (5 minuten). Supermarkt op ca. 5 minuten lopen, 1ste stop van de shuttle bus. Plekken zijn ruim. Douches zijn helaas erg ver weg, hiervoor moet je naar een andere campground lopen. WC's zijn aanwezig om de campground en zijn netjes. Alleen al om de ligging hebben we deze campground 5 sterren gegeven.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 22-07-2018 door

Grote camping voor alleen RV's. Zeer ruime plaatsen, daardoor weinig schaduw. Full hookup. alleen toiletgebouw aanwezig met wc's, geen douches. Prima camping om Grand Canyon te bezoeken. Direct bij ingang komt gratis shuttlebus. Een halte verder, maar is ook lopend te doen, is een winkel, groot nieuw restaurant. Kennen menu en klein buffet. Prima eten prijs/kwaliteit. Op camping liepen soms 's ochtends en 's avonds grotere herten rond op zoek naar gras. Deze camping zeker aan te bevelen als je ook meerdere dagen Grand Canyon wil bezoeken. Kunt camper op camping laten staan en met shuttle bus alles doen.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 10-07-2018 door

Wat troosteloze parking met steentjes. Niet veel bomen. Geen gebruik gemaakt van sanitair. We mochten de BBQ niet gebruiken, omwille van brandgevaar. Goed om 1 of 2 nachten te blijven, maar niet gezellig. Wel handig omdat je op wandelafstand van het Visitor Center zit, er is ook een shuttlebus die aan de ingang van de camping vertrekt. Ideale ligging om de Grand Canyon te bezoeken. Je hebt de camper niet nodig om rond te rijden. Prachtige wandelingen mogelijk. 51$ per nacht zonder taks.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 27-07-2018 door

Nog niet, wel geboekt voor 2018

Schrijf een review
Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!