Trailer Village RV Park Grand Canyon Village, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Trailer Village RV Park
100 Trailer Village Road
Grand Canyon Village Arizona 86023
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.053227867, -112.112753391

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (34)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 34
Kosten per nacht: $ 87 (4)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 27-09-2023 door

Wij vonden dit een hele leuke camping, maar vooral omdat er wilde Elk's rondlopen. Die lopen gewoon tussen de campers door, een hele leuke ervaring. Ook de plek is ons goed bevallen. De shuttlebus van de Grand Canyon stopt bij de camping.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 24-09-2023 door

Wij zijn hier een beetje 2 ledig over….. je staat midden in het park (south rim Grand Canyon) in de natuur op ruime plekken met full hook-up . De hertjes en elken (soort rendier) lopen tussen de campers om te grazen , dat is echt heel erg leuk om te zien. De shuttlebus voor de Grand Canyon stopt op de camping , Maar…… er zijn alleen toiletten aanwezig op de loop 🔁 in ons geval was dit gebouw out of order. Als je niet in je camper wilt douchen dan moet je 10 min lopen naar camperservice gebouw waar je dan kunt douchen ( je krijgt met inchecken muntjes hiervoor, wel om vragen) als je geluk hebt dan zit er iemand bij de ingang van de camping anders moet je terug rijden naar de lodge om in te checken. Locatie is dus erg positief maar qua service is de prijs aan de erg hoge kant.

Kosten per nacht: $99

Bezocht op 18-07-2023 door

basic RV, want alles gaat natuurlijk om de locatie, en die is heel goed. sanitair matig schoon, verder geen facilities op het RV park, op kleine loop afstand wel aanwezig. er gaat ook een gratis shutlle bus naar verschillende plekken. Als je naar de grand canyon wil, is dit een prima spot

Kosten per nacht: $100

Bezocht op 11-05-2023 door

Een camping met full hookup was erg aangenaam, verder geen voorzieningen op de camping. De plekken waren erg schuin dat was dus schreef parkeren om een beetje recht te staan. Qua ligging was het een mooie camping bij de ingang van de camping stopt de schuttelbus. ze waren druk bezig met de aanbouw van een nieuw gedeelte van de camping, Dit nam veel bouwverkeer met zich mee van s' ochtens tot s'avonds.

Kosten per nacht: $74.25

Bezocht op 28-12-2022 door

Helaas was de parkcamping al vol dus hier maar het laatste plekje geboekt. Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten verder maar smalle plekken (eigenlijk geen buitenzit ruimte). Wel handig dat de shuttlebus naar het dorp voor de deur stopt.

Bezocht op 16-08-2022 door

Ligt naast de park-camping, maar met een rv is dit comfortabeler met full hookup plekken en op loopafstand van een restaurant. Plekken zijn ruim, camping ziet er netjes uit, al met een al een uitstekende plek bij de Grand Canyon. De shuttlebus stopt voor de deur.

Kosten per nacht: $84

Bezocht op 15-08-2022 door

Deze veel te dure camping (voor een camping in een NP) biedt behave een hook-up green enkele faciliteiten die deze prijs billijkt. Grint plaatsen met weinig beschutting, picknicktafel was krom en vol hars, vieze wc's in vervallen gebouwen en geen douches of WiFi. En normale bouwvallig doet $20. KPA campings zijn zelfs vaak veel goedkoper.

Positief is wel dat het in het NP ligt en dat de shuttle bus er stopt, hoewel dat niet de service van de campng is. Je kreeg een 50 naar 30 Amp stekker te leen (wat ook nodig was omdat bij boeken hier geen melding van gemaakt was) Ligt op 20 minuten lopen van village zelf via een goed begaanbaar fietspad

Als er een andere camper camping was great zouden we die kiezen

Kosten per nacht: $76

Bezocht op 12-08-2022 door

Mooie camping midden in het park. Er zijn WC's, voor de douches en laundry dien je 10 minuten te lopen. Hiervoor heb je munten nodig die je bij de check in krijgt. Moet je wel precies weten hoe vaak je wilt douchen.

Kosten per nacht: $74

Bezocht op 03-08-2022 door

Camping dichtbij de rim, goede locatie. Herten lopen vrij ronde op de camping, bbq is aanwezig. Full hook up plekken, en dat is ook nodig want er zijn geen douches. Wel niet erg schone toiletgebouwen. Vanaf de camping kun je direct de shuttlebus nemen, maar lopen is ook goed te doen richting de rim en het supermarktje.

Kosten per nacht: $95

Bezocht op 03-08-2022 door

De enige camping in Grand Canyon Village met full hook-ups. Ik las van tevoren over de elanden die er los rondlopen, maar dat geloof je pas als je ze zelf ziet! Heel bijzonder. Prima camping op een bijzondere plek.

Kosten per nacht: $80.25

Bezocht op 28-07-2022 door

Echt geen aanrader, deze camping. Wij hadden hem gekozen omdat we op Mathers' Campground geen plek meer konden krijgen. Ten eerste is hij heel duur (Mathers = 18 dollar), ten tweede is er een toiletgebouwtje dat de naam nauwelijks mag dragen. een oud hokje met 3 wc's, waarvan de deuren nauwelijks dicht kunnen, van 1 hing de wand zelfs helemaal los. het toiletgebouw bij ons in de buurt was al helemaal vervallen en niet meer in gebruik. Verder ook geen voorzieningen. Het geld dus echt niet waard. Omdat wij die dagen de waterpomp stuk hadden, konden we dus ook niet douchen. Dat hebben zewel mooi opgelost door ons muntjes te geven voor de douchejes van Mathers' Campground. Dat is wel te lopen. Je kunt daar ook wasmachines en drogers gebruiken. De shuttlebus stopt ook aan het begin van het RV Park. Dat werkt heel handig.

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 26-07-2022 door

Grote camping in het “centrum” van de Grand Canyon met full hook-up kampeerplekken. Hertjes lopen over de camping. Shuttlebus stopt aan het begin van de camping, die je naar verschillende uitkijkpunten op de South Rim en naar winkels en het visitor center brengt.

Kosten per nacht: $69

Bezocht op 20-07-2022 door

Mooie camping midden in NP. Herten lopen over de camping: leuk! Gratis shuttle-bussen stoppen om de 10 min. vooraan bij de camping en brengen je overal naartoe. Wc's zijn prima, douches niet gebruikt.

Kosten per nacht: $76

Bezocht op 28-05-2022 door

Mooie locatie in het Grand Canyon National park. Je kan met de bus zo naar alle plekken in de Grand Canyon. Locatie top maar de douches zijn op een andere camping (veel vuldig gebruikt en niet schoon) en op de camping Dixies ipv WC's

Kosten per nacht: $70

door op 14-08-2019

Camping met pullthrough plaatsen, mooi centraal gelegen in het park. Geen douches op de campsite, wel toiletten. Toen wij er waren was in elk geval één van de toiletgebouwen gesloten en waren er een aantal toiletcabins geplaatst. Prima om een nacht te overbruggen om de dag erop verder Grand Canyon te bezichtigen. Campsite zelf biedt geen uitzicht.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 03-08-2019 door

Grote camping (RV park) met ruime plekken, wel zij aan zij met je buren. Matige sanitaire voorzieningen, op 10 minuten lopen is een grote (maar dure!) supermarkt, WiFi is daar ook aanwezig en ook in de aan hetzelfde plein gelegen Yavapai lounge, maar het is heel traag en het duurt lang voordat je verbinding hebt. Als het al lukt. Zelfs op de vrij te gebruiken, vaste computer van de Yavapai Lounge lukte het niet. Shuttlebus stopt bij de ingang van de camping, waardoor het bezichtigen van allerlei delen van het park heel gemakkelijk is. Maar ook op loopafstand van de camping kom je bij de Canyon. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. BIj het verlaten van het park bleek de linkervoorband van onze camper lek en omdat wij met onze telefoons geen bereik hadden, mochten we de telefoon van de receptionist (Matthew) gebruiken om te bellen, hij heeft zelfs nog bemiddeld. En water voor ons gehaald.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 25-07-2019 door

Mooi gelegen RV park in het bos met ruime plekken. Voorzieningen zijn matig. Groot voordeel is dat je vlak bij de Grand Canyon village bent en dat je binnen een kwartier wandelen aan de rand van de Grand Canyon staat. De camping ligt dus wel heel gunstig.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 19-07-2019 door

Prima camping, ideale ligging om het nationale park te bezoeken. Plaats was voor ons ruim genoeg, inclusief picknick bank. Sanitair bij ons ‘veldje’ was afgesloten, er stonden dixies. Die werden echter niet geleegd en waren erg smerig. Toiletgebouw bij een ander veldje. Voor douchen moet je ver lopen of de bus nemen. We vonden het vooral leuk dat we zoveel dieren zagen. Het er oer met de shuttlebus werkt uitstekend. En de supermarkt is erg groot en handig. Deze camping zouden we zeker weer bezoeken.

Kosten per nacht: $57

Bezocht op 17-07-2019 door

Camping ligt ideaal in het Nationale Park, tegen de Grand Canyon Village aan waar ook een supermarkt is. De shuttlebus stopt op de camping. Douchen kan op de Mather Campground. Daarvoor krijg je per persoon een munt per nacht. Je moet daarvoor wel 10 minuten lopen. De toiletten hebben wij niet gezien. Wij stonden aan de rand van de camping op een ruime plaats. In de natuur en toch full hook up plaatsen. Door de ligging voor ons ideaal om de Grand Canyon te bezoeken.

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 29-06-2019 door

Een grote camping met full hook up plaatsen, ligt in het Nationale Park bij Grand Canyon Village. De shuttlebus stopt op de camping. Ideaal om het park te verkennen. Er zijn toiletgebouwen met toiletpapier. Deze zijn netjes. Geen douches. Hiervoor moet je naar Mather Campground, waarvoor je een muntje krijgt en ca. 10 minuten moet lopen. Wij namen de douche in onze camper. Ruime plaatsen. De volgende ochtend liepen er herten op de camping.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 23-06-2019 door

Grote camping midden in het bos met redelijk grote plaatsen. Full Hook-up en picknicktafel, geen fire-pitt. Er is een stopplaats bij camping voor shuttle-bus die je binnen 10 min. bij visitors centre brengt. Grote supermarkt op 10 min lopen van camping. Prima stop om vanuit hier de Grand Canyon te bezoeken.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 18-06-2019 door

Geen bijzondere camping. Wc redelijke staat, zelfs nog dixie op camping. Plus punt gratis shuttle komt voor bij camping langs. Wel full hook up. Douchen kan bij de Matter camping.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 23-05-2019 door

Ruime camping met elektriciteit en water. Heel rustig gelegen. Sanitaire voorzieningen waren heel beperkt door werkzaamheden. Shuttle stopt aan de ingang van de camping

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 21-04-2019 door

Prima camping in de grand canyon National park met hook-up. Plaatsen redelijk ruim met wat groen erbij. Gratis shuttle bussen die stoppen voor de deur. En sanitair was redelijk, wel gewoon op de camping. Er lopen herten rond op de camping.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 26-09-2018 door

De grote pluspunten van deze campground zijn dat er eind september tientallen elks in bronstijd op de camping rondlopen (gaaf!), het vriendelijke personeel en de best groen en best ruime plekken. De kampeerplaatsen lijken echter toch veel op parkeerplaatsen, wat iets afdoet aan de sfeer. Daarnaast moet je naar Mather Campground lopen om te douchen, of pak je de shuttlebus. (Campground was fully booked, dus (maanden) van te voren reserveren is aan te raden!)

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 16-09-2018 door

Ideale camping om de Grand canyon te bezoeken. Shuttle bus stopt voor de camping. Simpele voorzieningen (waarvan wij geen gebruik hebben gemaakt. De herten liepen over de camping.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 12-08-2018 door

Mooie plekken relatief midden in de natuur maar we volledige hookup. Handig gelegen tov Marketplaza en met aansluiting op de shuttle bus.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 08-08-2018 door

Campground in Grand Canyon park. Erg handig als je 's nachts wilt gaan hiken. Alleen toiletten aanwezig. Douchen kan met muntjes op andere camping. Wifi op de camping is erg slecht. Voor goede WIFI moet je naar Marketplace (5 minuten lopen). Vanuit de camping kun je met de shuttlebus naar alle bezienswaardigheden in de Grand Canyon. Staanplaatsen zijn schaduwrijk.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 28-07-2018 door

Mooie ligging tov de shuttlebussen. Die vertrekken regelmatig. Ruime plekken. Alleen toilet aanwezig, voor douches naar andere camping. Wifi is alleen in het visitor center.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 27-07-2018 door

Nog niet, wel geboekt voor 2018

Bezocht op 22-07-2018 door

Grote camping voor alleen RV's. Zeer ruime plaatsen, daardoor weinig schaduw. Full hookup. alleen toiletgebouw aanwezig met wc's, geen douches. Prima camping om Grand Canyon te bezoeken. Direct bij ingang komt gratis shuttlebus. Een halte verder, maar is ook lopend te doen, is een winkel, groot nieuw restaurant. Kennen menu en klein buffet. Prima eten prijs/kwaliteit. Op camping liepen soms 's ochtends en 's avonds grotere herten rond op zoek naar gras. Deze camping zeker aan te bevelen als je ook meerdere dagen Grand Canyon wil bezoeken. Kunt camper op camping laten staan en met shuttle bus alles doen.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 21-07-2018 door

Geen bijzonder RV Park maar aan te raden vanwege de ligging en heeft full hook up plaatsen. Je kunt de gratis shuttle bus nemen vanuit het park om de Canyon of de village te bezoeken en de bussen rijden tot zeker 21.00 in de zomer.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 19-07-2018 door

Zeer mooie full hookup campground midden in het grand canyon park. 2 minuten lopen naar de shuttle bus (elke 15 minuten) die je naar het visitor center brengt (5 minuten). Supermarkt op ca. 5 minuten lopen, 1ste stop van de shuttle bus. Plekken zijn ruim. Douches zijn helaas erg ver weg, hiervoor moet je naar een andere campground lopen. WC's zijn aanwezig om de campground en zijn netjes. Alleen al om de ligging hebben we deze campground 5 sterren gegeven.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 10-07-2018 door

Wat troosteloze parking met steentjes. Niet veel bomen. Geen gebruik gemaakt van sanitair. We mochten de BBQ niet gebruiken, omwille van brandgevaar. Goed om 1 of 2 nachten te blijven, maar niet gezellig. Wel handig omdat je op wandelafstand van het Visitor Center zit, er is ook een shuttlebus die aan de ingang van de camping vertrekt. Ideale ligging om de Grand Canyon te bezoeken. Je hebt de camper niet nodig om rond te rijden. Prachtige wandelingen mogelijk. 51$ per nacht zonder taks.

Kosten per nacht: $51

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan