Grand Canyon Camper Village Grand Canyon National Park, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Grand Canyon Camper Village
549 Camper Village Lane
Grand Canyon National Park Arizona 86023
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.9752409, -112.1244981

Telefoonnummer:
1-928-638-2887

Website:
grandcanyoncampervillage.com/

E-mailadres:
info@grandcanyoncampervillage.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (73)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 73
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 02-11-2019 door

Goede camping! Vlakbij Grand Canyon en vlakbij het vliegveld waarvandaan helikoptervluchten gaan (zeker doen!!) Zit een lekker restaurant gelijk voor de camping!

Kosten per nacht: $60

door op 30-09-2019

Goede locatie, verouderde wc’s en douches, maar wel schoon. Naast de camping ligt een startpunt voor helicopters. Heb je alleen overdag last van en dan zit je toch in het park. Elke 12 minuten stijgt er 1 op. Gratis shuttle service brengt je in 20 min naar de Grand Canyon. De bushalte is op 5 a 10 min loopafstand van de camping. Picknick tafel bij je camper.

Kosten per nacht: $57

Bezocht op 25-09-2019 door

Prima camping voor een bezoek aan de Grand Canyon. De (gratis) shuttle bus stop bijna voor het park (IMax aan de overkant van de weg). Wij vonden het een ongezellige en commerciële camping. Alle RV's staan op een rij en dicht op elkaar. Wifi bereik was minimaal, daarvoor moesten we naar de receptie lopen.

Bezocht op 31-07-2019 door

Prima RV-park. weinig privacy, wel erg dicht bij de canyon.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 25-07-2019 door

Ruime plaatsen. Op het moment dat wij er waren, waren 2 van de 3 toiletgebouwen gesloten. Erg ver lopen naar het enige toiletgebouw. Bij de receptie zeiden ze dat we onze camper maar moesten gebruiken om te douchen. Wel erg fijn dat de shuttlebus voor de camping stopt en dan alles goed bereikbaar is.

Bezocht op 23-07-2019 door

Wij stonden op Trailer village RV Park midden in de village van de Grand canyon. Fijn dat je de shuttle bus kunt pakken bij het begin van de camping. Nadeel je staat heel ver van de douches vandaan je moet er met de camper heen rijden. Waar wij stonden op de camping waren de toiletten verstopt. Wel heel aardig/ behulpzaam bij de receptie.

Bezocht op 10-05-2019 door

Mooie RV-camping gelegen in de bossen nabij de Grand Canyon. Shuttelbus aanwezig die stopte bij de camping. Behulpzaam personeel. Ruime campingplaatsen alleen jammer dat de ondergrond waar de camper op moest staan zeer onregelmatig was (gebroken asfalt) waaraan je o.a. zag dat er wel enig onderhoud noodzakelijk was aan de camping. Verder geen full hook-up gekregen terwijl dit wel was gereserveerd.

Bezocht op 22-09-2018 door

Let op! Verwar deze 'camping' niet met Trailer Village RV Park. Deze ligt namelijk IN het NP en is ongetwijfeld beter dan Grand Canyon Camper Village want slechter kan niet.

Grand Canyon Camper Village ligt net buiten het park in Tusayan aan de South Rim van Grand Canyon NP, op loopafstand van de shuttlebus-halte, restaurants en winkels. Ook het IMAX-theater waar de enigszins gedateerde en niet digitale film (30 min. en let vooral even op de stofvlekken in de grijsgedraaide film én op het doek) te zien is in het National Geographic Visitor Center. Zo op het oog is de locatie van deze camping dus ideaal.

De camping zelf heeft, zeker aan de kant van van het kantoor, de Laundromat en aan de achterzijde van de General Store, iets weg van de Gazastrook. Je hebt uitzicht op een afbrokkelende muur, vervallen en oude RV's waar niemand meer in verblijft, er ligt overal troep en afval, sites hebben kapotte hook-up aansluitingen, er staan dode struiken en bomen, ga zo maar door. De toilet/douchegebouwen ruiken schoon maar zijn dat zeker niet. De douchegordijnen lijken niet meer te zijn vervangen sinds de opening van de camping in lang vervlogen tijden, er zitten gaten in de muren en tussenwandjes om over de staat van de rest van de toilet/douchegebouwen maar te zwijgen... Wij hadden douchemuntjes gekocht (niet gebruikte muntjes kunnen niet worden geretourneerd) maar voor het eerst in 2 1/2 week reizen hebben wij ervoor gekozen te douchen in de RV.

Wij hadden het geluk dat we een redelijke plek hadden onder twee mooie grote bomen, maar de meeste plekken op de rest van de camping zijn kaal, niet onderhouden, omgeven met afval, kapotte hekken en andere afscheidingen, kale plekken in het gras, kuilen, etc. Het hele terrein ziet er troosteloos en liefdeloos uit.

De indruk van de faciliteiten en staat van de gebouwen in het Nationale Park zelf en in het hierboven beschreven Tusayan kunnen in een paar woorden worden omschreven; 'vergane glorie', 'oud', 'niet onderhouden', 'niet meer van deze tijd' en misschien nog wel belangrijker 'niet gericht op de bezoeker maar vooral op het verdienen van geld'. De camping sluit hier naadloos op aan. Ik las in een eerdere review het woord arrogant en daar kan ik mij wel in vinden. Er is en er wordt werkelijk niets gedaan om de camping netjes te maken en houden om het voor de gasten comfortabel en aangenaam te maken. Het lijkt wel alsof men gasten maar vervelend vindt gezien de lauwe ontvangst en de tientallen briefjes die overal hangen met allerlei regeltjes die je vertellen wat vooral niet mag.

Het enige pluspuntje is de Starbucks die zich bijna op de camping bevindt (schoon en mooi ingericht, hier wel goed werkende wifi, zeer vriendelijk personeel) en het restaurant van We Cook Pizza & Pasta (ook hier schoon en mooi ingericht, vriendelijk personeel en heerlijk eten), te vinden in dezelfde rij als Starbucks en de General Store. Verderop bevindt zich nog een Wendy's en een McDonalds evenals een aantal steakhouses, hotels en motels.

Mijn advies; GA HIER VOORAL NIET STAAN tenzij je graag dicht in de buurt van een Starbucks wilt zitten. Wij zijn na twee van de drie vooraf geboekte nachten met gierende banden weer vertrokken.

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 20-09-2018 door

Arrogante camping! Wat een oude troep tegen een veel te hoog tarief. Enorm slechte plekken en tegen betaling mag je dumpen. Zorg dat je op tijd een camping in het park krijgt, sta je super mooi in de natuur en zijn faciliteiten waarschijnlijk nog beter... never come back again...

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 29-07-2018 door

Praktische camping vlak voor Grand Canyon NP. Div. restaurantjes, supermarkt in de buurt. betaalde douches. ruime plaatsen.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 07-09-2018 door

Geen gezellige camping, mooi is deze plek niet. Wel praktisch: op loopafstand van de shuttle en allerlei shops om de hoek (en soms is het fijn even naar de Starbucks te kunnen, ofzo). Voor de douches moet je apart betalen.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 07-09-2018 door

Geen gezellige camping, mooi is deze plek niet. Wel praktisch: op loopafstand van de shuttle en allerlei shops om de hoek (en soms is het fijn even naar de Starbucks te kunnen, ofzo). Voor de douches moet je apart betalen.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 26-06-2018 door

Een goede camping. De campings in het park zelf waren vol. Deze camping een prima alternatief. Dicht bij de shuttle. Sanitair ok. Wel betalen voor de douche. De plek was ok. Weinig bomen, dus weinig beschutting tegen de zon. Overdag 40 graden, in de nacht 7 graden. Grote elands lopen over de camping! Internet niet optimaal.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 26-07-2018 door

Wij hebben alle campings tijdens onze rondreis niet vooraf geboekt. Deze camping was frist come frist serve. We kwamen in de loop van de middag aan en er was voldoende plek. Prima plek met fire-pit en picknictafel. De ligging is ideaal, want je pakt vanaf daar zo de shuttle richting graand canyon. Veel restaurantjes en winkels nabij. TIP: doe GEEN boodschappen bij de generaal store, want die vragen echt woekerprijzen. Starbucks om de hoek is fijn, Nadeel: geen zwembad terwijl het er behoorlijk warm is. Wij stonden er twee nachten en vooral voor de kids was het fijn geweest om te kunnen zwemmen. Sanitair prima, oogt beetje oud, maar werkt goed en was schoon. Nadeel:P voor douchen moet je 2,25 dollar betalen voor 8 minuten.

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 25-06-2018 door

Wij hadden een mooie plek onder de bomen gekregen. Een picknicktafel zit bij de plaats. Er zijn ook plekken waar je geen bomen heb en dan is het denk ik wel warm in de camper. Toiletten waren niet altijd even schoon. Een ideale plaats om de Grand Canyon te bezoeken, omdat je op 5 min lopen bij de shuttle bus bent. Verder zijn er veel restaurants in Tusayan, meer als in de Grand Canyon Village zelf.

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 10-05-2018 door

Matige campground, in feite groot open terrein met grove kiezelstenen ( plat gereden). Ongezellig en totaal geen sfeer. horeca op 5 minuten lopen. Shuttle bus NP voorkant campground. Sanitair matig maar het is er en kan vrij gebruikt worden. Voor 2/3 dagen goed te doen omdat je er alleen slaapt en eet.

Bezocht op 20-09-2017 door

Ongezellig camping met plaatsen omgewoeld door mollen en scheef. Sanitair vies en oud. Firepit/bbq vol afval vorige campeerder. Locatie gunstig.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 23-08-2017 door

Door de slechte reviews weinig verwachtingen, toch voor ons een prima simpel RV-park waar wij 2 nachten zijn verblijven. Vriendelijke en gastvrije ontvangst, wel staan de RV-plaatsen dicht op elkaar. Camping oogt iets verouderd en is vrij kaal, qua sanitair functioneel. Voordeel gezellig dorpje en eetgelegenheden op loopafstand, ideaal de helicopterbasis op loopafstand voor rondvlucht boven Grand Canyon. Groot voordeel is dat de gratis shuttlebus bijna voor de campground stopt.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 07-09-2027 door

Verouderde camping. Kaal en ongezellig. Smoezelig sanitair. Groot voordeel is wel dat de shuttlebus naar grand canyon national park voor de ingang stopt.

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 26-07-2017 door

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wij hadden van tevoren al in reviews gelezen dat deze camping niet veel om het lijf heeft. Dat maakte dat hij ons eigenlijk wel mee viel. We waren ook voorbereid op een onprettige manier van doen van het personeel en dat viel óók mee (misschien ook wat reviews gelezen). De camping lijkt op het terrein van een oude manege ofzo. Het is er kaal en het sanitair schijnt slecht te zijn (wij hebben voor de zekerheid gebruik gemaakt van ons eigen sanitair). De camping ligt ook niet ín het park maar er net buiten, in Tusayan. Dat was aan de ene kant jammer maar aan de andere kant had het ook voordelen want we zaten vlak bij een supermarkt, restaurants en het bezoekerscentrum waar een prachtige National Geographic-film wordt vertoont over de Canyon. Bovendien is er een prima busverbinding het park in en de halte daarvoor is ook heel dichtbij dus je bent alsnog zó in het park. De camping stelt dus niet veel voor maar is wel oké voor 1 of 2 nachtjes en dus heel bruikbaar als uitvalsbasis voor Grand Canyon NP.

Bezocht op 12-06-2017 door

Hebben er 2 nachten verbleven: de camping is goed, ook al is het merendeel van de oppervlakte kaal. Het is de ideale uitvalsbasis om grand canyon village te bezoeken via de gratis shuttle. In Tusayan zelf waar de camping gelegen is zijn er enkele voorzieningen zoals een winkel,cinema en eetgelegenheden

Bezocht op 20-05-2017 door

De slechtste campground die we bezocht hebben. Toiletten/douches te vies om "aan te pakken". Hebben we geen gebruik van gemaakt! Personeel uiterst onvriendelijk. Prijs veel te duur! Wel prima plek om naar Grand Canyon te gaan. Shulltlebus vertrekt voor de camping naar de Grand Canyon. Ik zou een campground in Grand Canyon Village nemen (wel ruim van tevoren boeken!)

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 05-04-2017 door

Verschillende plaatsen beschikbaar (full hook-up, alleen elektra & water). Sanitaire voorzieningen zijn wat oud maar wel netjes. Je kunt vanuit hier heel makkelijk met een shuttlebus naar het park. Aardige gastvrouw, we werden erop geattendeerd dat het 's nachts zou gaan vriezen dus dat we onze waterslang niet moesten aansluiten. Wij wilden graag een camping in het park maar deze waren allemaal al vol toen wij om 17u bij het park aankwamen. Toen uitgeweken naar deze camping, niet gereserveerd dus. Ze hadden nog plek genoeg.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 10-05-2017 door

Zeer slecht onderhouden RV park. Het is dat het dicht bij de Grand Canyon is, maar anders zou ik toch iets anders aanraden. Wij hebben onze douche uitgesteld tot de volgende bestemming in Lake Powell.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 18-04-2017 door

Superslecht,niemand aan te raden! Slecht tot geen WiFi ! Om te douchen moest je $2 betalen maar het sanitair was smerig,oud,verrot! Het enigste voordeel is,dat het 1 mijl van de Grand Canyon is.

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 11-04-2017 door

Grote zandvlakte , waar de RV's dicht bij elkaar staan. Duur en daarnaast moet je voor alles betalen; douchen, dump etc. Maar ja, het is het enige alternatief dicht in de buurt van de Grand Canyon als Mather Campground volgeboekt is (bijna atijd)!

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 20-09-2016 door

Camping verwaarloosd, toiletten en douches verouderd en vies. De slechtste camping van onze reis. Zijn blijkbaar van mening dat de mensen toch wel komen omdat het strategisch gelegen is mbt de shuttlebus naar de Grand Canyon south rim. Apart betalen voor dumpen van waste water.

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 28-07-2016 door

Camping ligt geografisch goed want het is nog een half uurtje rijden naar de drukke parkeerplaatsen in het park. Op tijd vertrekken in het hoogseizoen dus. Qua saniatair zeer slecht. Vies en verouderd. Ongeïnteresseerde ontvangst. Het is alles bij elkaar een onverzorgd terrein.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 25-07-2016 door

Best duur. douche betaal je ook nog apart. niet heel schoon. er zaten heel veel kakkerlakken 's avonds. niet gereserveerd, wel nog genoeg plaatsen. wel dicht bij het park. en een heel goed restaurant op loop afstand.

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 24-04-2016 door

State campings waren vol, dus dan maar naar deze camping. Inderdaad oude zooi

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 10-06-2015 door

Veel te duur en een oude bende. $.46,- voor een overnachting en extra betalen voor de niet zo frisse douche. Campground ligt in de plaats Tusayan en buiten het Nationaal park Grand Canyon. Voordeel is wel dat de gratis shuttlebus bijna voor de campground stopt en vervoer naar de Grand Canyon daarmee wel goed geregeld is. Nadeel is dat het vliegveld op steenworp afstand ligt en de hele dag vliegtuigjes en heli's af en aan vliegen voor rondvluchten en daarmee voor het nodige geluidoverlast zorgen. Voordeel is dat je voor een eigen rondvlucht wel dicht in de buurt zit

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 08-07-2015 door

Eenvoudig RV Park, vlakbij Grand Canyon, zeer eenvoudig sanitair, vriendelijke en behulpzame medewerkers receptie, gezellig dorpje, op loopafstand helicopterbasis voor rondvlucht boven Grand Canyon, shuttlebus stopt op verschillende plaatsen in dorp om op te stappen naar Grand Canyon.

Bezocht op 07-08-2015 door

Zeer ongezellige camping, wel winkel op loopafstand. Vies toiletgebouw. Wel dicht bij vliegveld voor de vluchten over de Grand Canyon

Bezocht op 11-07-2015 door

handig gelegen, dorp vlakbij met een lekker Mexicaans restaurant( maar dat terzijde) camping voldoet, maar niet echt mooi, veel herrie van overvliegende helikopters.

Kosten per nacht: $56

door op 05-08-2015

Bijna 50 dollar voor een veredelde parkeerplaats, zonder privacy. Slecht onderhouden, onvriendelijke medewerkers, geen schaduw, geen speeltuin of zelfs maar grasveldje, vieze washokken. Verschrikkelijk!

door op 05-07-2015

Hadden geen schaduw. Vies toiletgebouw, hier hebben we geen gebruik van gemaakt. Geen aanrader.

door op 02-07-2015

Net buiten het park $ 46.00.

door op 10-06-2015

Perfecte RV plaatsen. Er moet vroegtijdig gereserveerd worden. anders naar Campground 50 km verderop. De andere Campground alleen toilet. Wie het eerst komt enz.

door op 02-06-2015

Een erg lelijke dure camping, maar ligt dichtbij de ingang van het park. We betaalden $46 voor een plek met water en stroom (de goedkoopste!. Voor dumpen en douchen moet je nog apart betalen. De plekken waren erg hobbelig (soort molshopenveld) en het toiletgebouw was niet schoon en oud. Je staat echt zij aan zij geparkeerd, dus vooral heel functioneel als je snel het park in wilt. Wifi (gratis) was aanwezig maar werkte traag.

door op 20-05-2015

Aardige camping (voor zover we er iets van hebben kunnen zien, we kwamen laat aan en waren vroeg weer weg). Voor het geld dat je betaald had het alleen het douchen wel gratis mogen zijn ipv 2 dollar voor een muntje. Ideaal alternatief wanneer de campings in het park vol zitten.

door op 05-10-2014

Camping in het park was vol en omdat we niet te ver wilden rijden hebben we hiervoor gekozen. Grote dure paarkeerplaats. Leuk was het IMAX theater tegenover. Het mexicaans restaurant dichtbij is heel goed.

door op 24-09-2014

Grote, drukke camping met open plaatsen. Sanitair slecht. Lokatie wel handig: restaurantjes in de buurt, IMAX theater met film Grand Canyon (leuk). Ook rijdt er een gratis shuttle vanaf Tuyasan naar de Grand Canyon Village. Daar kan je overstappen op andere shuttles om dit gebied te bezoeken.

door op 19-08-2014

Redelijke campground. Matig sanitair. Het goede is de ligging in Grand Canyon Village, aan de hoofdstraat vlakbij restaurants en het IMAX theater.

door op 11-08-2014

Simpele, zeer grote rv park. Moet het hebben van de ligging maar is verder erg marginaal. Sanitair vies. Beheerders niet echt vriendlijk. Slechte wifi.

door op 01-06-2014

Camping ligt in Tusayan, direct bij de zuidingang van de Grand Canyon. Full hook up plaatsen. Het dorp Tusayan heeft alle faciliteiten, wel duur vanwege de Grand Canyon.

door op 30-04-2014

Goede camping zo dicht bij de canyon.

door op 22-10-2013

Massale camping. Schoonheid. Sanitair afhankelijk van drukte. Dicht bij leuk steakhouse. Slechte wifi. Dicht bij NP.

door op 30-09-2013

Doordat de campground in de Canyon al vol zat, zijn wij hier naar toe gegaan. Het is een okee camping, er zit niet veel aan, maar het was schoon. Wifi deed het niet op onze plek zelf, wel bij het ontvangstgebouw en de douches werken op muntjes van 25 cent. Fijne camping als je naar het vliegveld wilt. De shuttles reden half september niet meer vanaf de camping, dus zelf gereden naar de Grand Canyon. Fijn dat er veel restaurants etc om de hoek zitten.

door op 15-08-2013

Nieuwe geasfalteerde mooie ruime plaatsen. Uitsluitend toiletten, geen douches. Oude deel wordt gerenoveerd. Shuttle voor de deur naar alle attracties in het park. Laatste stukje naar het vliegveld lopen. Kan ook uitstekend met de RV worden gedaan, ruime parkeergelegenheid op het vliegveld. Vriendelijk personeel.

door op 08-08-2013

Camping bij zuid ingang Grand Canyon. Sanitair simpel maar schoom, wel te weinig. Voor faciliteiten duur maar ligging voor bezoek park prima. Shuttle bus park op loopafstand, dorpje idem. Wifi: matig.

door op 30-05-2013

Camping nét buiten het Grand Canyon NP. In één van de twee gebouwtjes bleek geen warm water. Dit was niet gemeld en vervelend als je een dag later uitvind dat in het andere gebouwtje wel warm water is. WIFI aanwezig. Wel prijzig voor de geboden kwaliteit. Hook up: EL + Water. $ 45.00

door op 03-02-2013

De camping is redelijk, maar houdt niet echt over. Veel grind, niet veel beschutting. Het sanitair is gedateerd, wel schoon. De camping ligt op zo’n 20 minuten rijden (met camper) ten zuiden van Grand Canyon Village (S 64/US 180 richting Williams).

door op 23-10-2012

We waren 2 nachten in Camper Village, het net buiten de Grand Canyon gelegen, goede camping, full hookup i.t.t. de campings in het park.

door op 18-08-2012

Onvriendelijke en onverzorgde campground, douchen met muntjes. Wel vlak bij de shuttlebus.

door op 13-08-2012

Gaaf en een prachtige omgeving

door op 10-08-2012

Deze camping viel ons echt tegen! Plaats stelde niets voor, maar oké we hadden water en electra. Het sanitair was ronduit smerig en voor het douchen moest nog eens extra betaald worden. Wij hadden ook nog eens de pech, dat er een grote groep jeugd stond die de sanitairblokken extra smerig maakten. Maar . . . nee, slechte camping. Wel de mogelijk om met een shuttle naar het park te gaan.

door op 07-08-2012

Omdat pogingen om op Mather Campground te komen op niets uitliepen omdat deze was volgeboekt, zijn we uitgeweken naar Tusayan. Een kilometer of 12 ten zuiden van Grand Canyon Village. Een gratis shuttlebus loopt tussen de twee punten. In Grand Canyon Village kun je overstappen op de gratis shuttlebussen die langs de Canyon rand rijden.
De camping in Tusayan was erg stoffig. Hij was gunstig gelegen want de shuttlebus stopt voor de deur. Van daaraf is het een steenworp naar het vliegveld voor mensen die met een heli of vliegtuig over de Grand Canyon willen vliegen. Op de camping krijg je ook weer gratis wild aangeboden. In de morgen liepen er 5 wapiti’s met enorme geweien over de camping. In de grond zaten overal gaten en af toe kwam er een kopje uit. Een beestje ongeveer 20 centimeter lang en wat dikker dan een mol probeerde dan wat van het schaarse groen af te knagen en de grond in te trekken. De naam van deze beesten is: gopher. Ze zijn wel schuw.

door op 15-07-2012

Heel ruime camping - altijd plaats - maar vrij ver van de Canyon. Gratis shuttlebus, maar die vertrekt pas op 8 uur - je mist dus de zonsopkomst. Zonsondergang maakt veel goed.

door op 09-07-2012

Armoedige, dure camping. ligging t.o.v. ingang Grand Canyon is perfect.

door op 27-06-2012

Mooie ligging in het bos; erg rustig; krakkemikkige voorzieningen bijv. Dixies als toilet en gootsteen aan de boom; "water op de bon" betaalde douches.

door op 04-06-2012

Vriendelijk en behulpzaam personeel. S'avonds heeft men een redelijke kans om grote herten op de camping te ontmoeten. Sanitair heeft een opknapbeurt nodig.

door op 30-10-2011

Recht toe rechtaan camping. Diverse mogelijkheden. ruim genoeg. Prijs wel aan de ruime kant. Handig als je laat aankomt want dichtbij aan de doorgaande weg heb je eettentjes. (ook de Mac). Niet spannend, wel handig.

door op 18-10-2011

Als het park vol is, is dit een aardige uitwijk, dichtbij de zuid-ingang van het park. Propaan tanken kan hier! Het park zit achter 'We cook pizza'.

door op 03-08-2010

Sfeerloze camping, vieze w.c.'s (mede door grote groepen kampeerders). We kwamen er op terecht omdat we te laat aankwamen en geen camping in het NP hadden gereserveerd (hier is altijd plaats). Wel hebben ze aan overkant weg internetcafé met goede cappucino.

door op 12-11-2009

$40 full hookup Vond het maar een saaie 'parkeerplaats', hebben er enkel overnacht

  • dicht bij Grand Canyon
  • Duur
door op 26-10-2009
door op 01-10-2009

De camping op zich eenvoudig. Ligt wel ideaal. Voor de camping is een shuttle stop voor het park.

door op 31-08-2009

Ruim, groot

door op 19-08-2009

Plekken redelijk ruim maar niet zo mooi gelegen. Wel vlak bij het park. Wat dat betreft prima te doen voor een paar dagen (een volgende keer zou ik misschien in het park zelf gaan zitten).

door op 13-08-2009
door op 17-07-2009

Matige rommelige camping in verhouding duur maar als het in het park vol is,de laatste voor het park.

door op 10-07-2009

Op zich is de camping niet verkeerd, maar de toiletten waren oud en niet echt schoon. Het grote nadeel is echter dat er geen douches op de camping zijn.

door op 09-07-2009

Zeer slordige camping, die bestaat bij de gratie van de overvolle campings in het NP. Ligt maar een paar mijl buiten het park. Shuttlebus stopt vlak in de buurt. Toilet en douches zijn onder de maat. Geen bewaking of iets dergelijks terwijl de camping grenst aan een kampje/ trailerpark. Niet echt onveilig, maar ook niet super. Op loopafstand een paar restaurantjes en het IMAX theater, met een geweldige film over de Grand Canyon. We betaalden $43 pn voor full hookup.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!