The Cove (Colorado River RV resort) Blythe, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
The Cove (Colorado River RV resort)
11625 West California 60
Blythe California 92225
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.610764, -114.616444

Telefoonnummer:
1-760-922-5350 of 1-855-922-5350

Website:
thecovervresort.com

E-mailadres:
info@thecovervresort.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 28-07-2017 door

Deze camping hadden we zelf opgezocht omdat we een plek wilden tussen Sedona en Los Angeles. Wat een leuke verrassing! hoewel de camping (naast een jachthaven aan de Colorado rivier) vlak bij de snelweg is gelegen, lijkt deze ineens heel ver weg. De sfeer is heel gemoedelijk en het personeel is vriendelijk. We hadden een plaats aan de rivier gereserveerd, een echte aanrader vanwege het heerlijke uitzicht op water (wel met veel waterscooters...die je ook hoort!) en de oever met palmbomen. In het weekend is dit een minder leuke plek om te zijn omdat er dan naar verluid ook heel veel amerikanen van hun vrije tijd komen genieten en het dan erg druk is. Wij waren er de nacht van vrijdag op zaterdag en dat was prima. Onze kinderen (9 en 11) hebben lekker gezwommen in de rivier, die langs de oever rustig en veilig is. We hebben geen gebruik gemaakt van het sanitair of van het zwembad dus hier kan ik geen oordeel over geven.

Kosten per nacht: $65

door op 31-05-2015

Mooie plek met uitzicht op de Coloradorivier (daar betaal je ook goed geld voor). Matig sanitair.

door op 21-05-2015

Nette camping met plaatsen op gras. Direct aan de Colorado rivier, waar veel gasten met hun speedboten en jetskis varen. Zwemmen in de rivier kan niet vanwege de harde stroming, maar er is een net zwembad. Sanitair is netjes.

door op 12-08-2013

Wij stonden op deze camping tijdens onze doorreis van Los Angeles naar Phoenix. De camping ligt aan de Colorado River, maar de stroming is daar erg hard, dus je kan er niet zwemmen. En de campinggasten komen er met hun jetski's en speedboten. Voor een nacht is het "ok". De camping is geen KOA meer. Het heet nu Riviera RV Resort en hun website is ook gewijzigd: http://rivierarvresort.com/Home_Page.php

door op 09-09-2012

Op deze camping heb je prachtige plaatsen aan het water of op het gras, maar ook kleine staanplaatsen op een soort geasfalteerde parkeerplaats. Wij stonden op het gras. Prima plek, mooi ruim. Zwembad met code, `s avonds voor ons alleen. Sanitair met code was schoon. Mooie campingwinkel.Goed internet. Prima camping voor op doorreis.Verder erg warm en in de omgeving niets te doen.

door op 17-08-2012

Op deze camping heel weinig WC en douche en niet erg schoon. Receptie al vroeg weg, uitzicht op de Colorado rivier erg mooi en de plaatsen waren ook goed.

door op 08-08-2012

Een frisse oase midden in een woestijnachtige en hete omgeving. Gelegen aan de Colorado River met eigen strandje. Vooral de plaatsen direct aan de rivier zijn prachtig. Goed en schoon sanitair en dito zwembad. Blythe zelf heeft niet veel te bieden.

door op 27-10-2010

Camping is matig.

door op 10-08-2010

Prima KOA met schaduw. Letterlijk aan de oever van de Colorado. Niet veel te doen in omgeving anders dan watersport op de C. zelf. Prima plek voor doorreis Phoenix Los Angeles of vice versa

Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan